Flipboard a trecut pragul de 20 de milioane de utilizatori

De: Dragos Tanase / 29.08.2012, 14:30
Flipboard a trecut pragul de 20 de milioane de utilizatori
Celebra aplicație de citire știri pe dispozitivele mobile, Flipboard, a anunțat oficial că a depășit pragul de 20 de milioane de utilizatori care au descărcat aplicația.

În această vară, Flipboard a aniversat al doilea an de existență, marcându-l cu un set de statistici pozitive, care le depășesc considerabil pe cele de anul trecut.

Flipboard este o aplicație, disponibilă atât pe dispozitivele cu sistem de operare iOS cât și pentru cele cu Android, în care se pot citi știri sau posturi din diverse surse, organizate pe categorii.

Nu trebuie neapărat ca utilizatorul să adauge RSS-uri ca la alte aplicații ci doar să bifezi domeniile de interes, iar Flipboard îți va recomanda cele mai populare subiecte ale momentului.

Conform graficelor publicate pe blog-ul oficial Flipboard, se pare că s-a depășit pragul de 20 de milioane de utilizatori, la 2 ani de la lansare, înregistrându-se câte un user nou la fiecare secundă.

De asemenea., aflăm că sunt 1,5 milioane de useri activi zilnic, iar timpul petrecut pe Flipboard, lunar, este în medie de 86 de minute per cititor.