Flirtul la femei

Apropo.ro / 05.05.2008, 13:17
Flirtul la femei
Barbatii sunt nemultumiti ca ele nu fac primul pas. Flirtul este o delicata balanta intre cuvinte si limbajul trupului.

Cea mai mare nemultumire pe care o au barbatii la adresa femeilor este aceea ca ele nu fac primul pas. Care este cea de-a doua nemultumire? A doua nemultumire este ca femeile sunt prea subtile in flirt.

Doamnelor, daca vreti sa filrtati cu dansii, incepeti voi discutia, faceti un prim pas. Orgoliul este cel care tine cont cine face primul pas, daca iti doresti ceva cu adevarat, nu mai astepta. Flirtul este o delicata balanta intre cuvinte si limbajul trupului.

Alege pe cine vrei

Ai iesit in oras cu prietenii. Acolo, unde esti tu, fa o analiza dintr-o privire a eventualilor parteneri. Cine stie unde se opreste privirea….

Fara haine largi

Stiu ca asa te simti mai confortabil, insa fa un efort macar pentru aceasta seara si poarta altceva din dulap. Pune pe tine haine mai sexy, haine care sa urmeze linia corpului (daca iti permite si silueta), o pereche de cercei care sa atraga atentia asupra fetei si liniei gatului, in picioare ceva care sa iti placa si in care sa te simti bine (poate si dansezi si nu ai vrea sa nu mai mergi dupa seara asta).

Confidenta

Daca l-ai ales pe cel care l-ai vrut, nu-l lasa doar pe el sa vorbeasca o noapte intreaga. Barbatilor le plac femeile istete, asa ca fii mandra de ceea ce esti si de ceea ce faci.

Putina "carnita" la vedere

Nimic nu este mai interesant si irezistibil pentru un barbat, decat sa vorbeasca despre autori consacrati si sa poarte, in acelasi timp, un decolteu sexy care sa ii rupa ochii. Care autor? Cine? Pardon, nu am auzit ca este muzica tare….

Ce iti place sa faci…

La categoria hobby-uri, nu altceva, ce il atrage, ce il amuza, ce il destinde. Fara sa pari ca ai vrea sa ii verifici agenda. Interesul tau fata de ce ii place, il poate flata.

In soapta

Apleaca-te asupra lui si sopteste-i dulce ceva, orice, la ureche. Buzele tale aproape de urechea lui, suflul soaptei, ii vor creea anumite senzatii in corp, de netrecut cu vederea.

Analiza…la corp

In timpul discutiilor este indicat sa pastrati contactul vizual. Totusi, din cand in cand, mangaie-l cu privirea pe tot corpul. Cand privirile se intersecteaza dupa aceasta calatorie, vei vedea ceva schimbat in atitudinea lui.

Atingerea din greseala

Ocazional, atinge-l, asa, fara sa vrei. Atinge-l usor pe mana sau pe brat. Lasa sa cada ceva jos, iar cand te vei apleca atinge-l pe genunchi cu mana…poate si cu parul…

Distractia

Tine in minte ca trebuie sa va distrati, din aceasta cauza ati iesit in oras. Trebuie sa fie o experienta frumoasa si pozitiva. Atitudinea buna este mai mereu contagioasa. Daca va fi ceva sa fie….va veni usor cu pasi siguri si marunti.

Cum iti place sa flirtezi cu ei? Faci primul pas sau ai conceptii?