Florea Marian de la „Românii au talent” își caută iubită (Video)

Apropo.ro / 20.11.2012, 13:00
Florea Marian de la
Florea Marian, concurentul care a cântat "Trandafir de la Moldova" în limba engleză, la "Românii au talent" în 2012, își caută iubită! Vezi aici anunțul matrimonial!

După ce a dezvăluit omenirii care este talentul său – limba engleză, Florea Marian a emoționat publicul cu acordurile piesei „Trandafir de la Moldova” tradusă în engleză.

Amuzat la maxim, Andi Moisescu l-a întrebat în emisiunea cu pricina dacă mai are și altceva să le arate. „L-am tradus pe Florin Salam în engleză. Titlul era „Mă întreb mereu” și l-am tradus „I ask always””, a spus Marian.

Iată că fostul concurent Florin Marian, care nu a apucat să ajungă în finală, își caută iubită, prin intermediul unei înregistrări video postate pe internet.

Așa am aflat despre el că nu are nimic de ascuns, că va împlini 30 de ani în 2013, 85 de kilograme și este din București.

Florea Marian a spus în descrierea înregistrării video cam tot ce se putea despre el. Sesizăm că nu duce lipsă de simțul umorului.

nu am copil niciunu.-nu am prietena care sa-mi zica mie in fata vreo ceva –nu am nevasta nici nu se vede–…30 ani in 2013 –1,80 m,85 kg ,,ma numesc florea marian sunt din bucuresti -nascut 04 02 februarie 1983 -cartier dristor -str racari -si locuiesc la bloc la inceputul strazii cu parintii si cu o sora si un frate -cu fratimiu ma inteleg mai bine dar cu sora mea nu prea ie alta fire, suntem toti majori numai suntem minorii,scoala profesionala viilor de bucatarii si liceul seral decebal +bacaulareat„, scrie Marian.

 


Florea Marian își caută iubită de pe tare.ro

 

În continuare ne povestește despre experiențele sale de viață, chiar și sexuale: „eu am avut cateva fete pe care le-am iubit cu adevarat dar a fost niste prosti venite din partea la parinti mei -maicamea si taica-miu s-au bagat peste mine,si eu am glumit cu ele sunt glumet din fire nu sunt virgin,mai ma duc si la femei si anul asta am fost de cateva ori -la gara de nord -am intalnit acolo o pustoaica buna de tot si am facut dragoste cu ea,a fost foarte adevarata -ma facut sa ma simt bine ,anul trecut pe la unirii am intalnit una de varsta mea si nu aveam balonas la mine asa ca i-am dat un oral era frumoasa rau ,sper ca nu i-am facut rau era asa frumoasa ,m-a atras frumusetea ei ,era bestiala ,sunt si credincios ma rog la Dumnezeu sa ma ierte mai pacatuiesc -m-ai ma uit dupa femei -le doresc in inima mea,doar cu gandul pacatuiesc de foarte multe orii pe zi,cu trupul numai cand se intampla si la mine se intampla rar nu foarte des„.

Pentru a nu exista discuții privind nepotrivirea la pat, Florea Marian spune în material și cât măsoară penisul său: „eu sunt mic ,sunt mic la femei nu sunt ca aaltii..-o am mica doar 15 centimetri si cinci centimetri diametru grosime -asta sa stie lumea c-am ce membru am -ce ziceti ie normal nu-i asa„.

Pentru cele interesate, Florin ne spune unde poate fi găsit pe Facebook – Florea Marian Bucataru. A tradus și în limba engleză unde poate fi contactat, pentru fetele frumoase din străinătate.

Și pentru că situația materială și familială sunt importante, Florea Marian ne mai spune câte ceva despre el: „lucrez momentan la un bloc om de serviciu -castig putin -am probleme cu parinti mei ei imi spun mereu de ce stau singur ,,-,nu mi-am dat seama c-am cum se invarte pamantul i-ar eu ma uit la tine doar cu gandul -versuri cheloo..–asfel timpul a trecut si trece inca iar eu sunt singur ca o stanca…–nu mai sunt fortos ca la doazeci de anii acum am treizeci „.

Vedem că îi place să înoate și apreciază mult româncele frumoase: „inot doar caineste am inotat in parcul titan toata vara uitandu-ma la fete -la corpul lor„.

Florea Marian este și un pasionat al călătoriilor: „imi place vara sa fac plaja,, la mare nu am fost niciodata doar la munte-in brasov am vazut muntii fagaras cu copacii inaltii brazi de peste treizeci de metrii,cand am vrut in 2011 sa plec cu autocarul in spania la munca la negru -am ajuns pana la sibiu si m-am razgandit si m-am intors inapoi in romania ..n-am mai plecat in spania„.

Și continuă seria dezvăluirilor: „am putini nervi la naiba femeile au alt statut sa nu se mai dea toate femeile pe la telivizor ca ele sunt egale cu barbati caci nu este adevarat ele daca se duc in alt cartier si fac putin din mana sare zece barbati pe ele nu unu –daca un barbat se duce in alt cartier si face putin din mana sare toti bulangi pe el –nu-i normal dar se intampla -psihologia strazii trebuie s-o stii..–florea marian..–nu este casa mea proprietate personala apartine parintiilor mei si mai am si frati ..-eu nu am nimic nu stiu de ce lumea imi spune mereu ca eu am ceva -si frati si parinti nu sunt FAMILIA MEA PERSONALA sunt familia mea data de DUMNEZEU eu familie personala nu am„.

În încheiere, talentatul Florin Marian încheie hotărât și nerăbdător de întâlnirea cu femeia potrivită: „imi place sa satisfac femeia..caut dragoste„.