Florentin Dumitru a semnat cu Jiul Petroșani

Apropo.ro / 07.03.2006, 10:40
Florentin Dumitru a semnat cu Jiul Petroșani
Jucatorul Florentin Dumitru a semnat, miercuri, un contract cu gruparea Jiul, valabil pâna la finele actualei ediții de campionat, a anunțat directorul sportiv al clubului din Petroșani, George Boboc, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Totul a fost o chestiune de

Jucatorul Florentin Dumitru a semnat, miercuri, un contract cu gruparea Jiul, valabil pâna la finele actualei ediții de campionat, a anunțat directorul sportiv al clubului din Petroșani, George Boboc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Totul a fost o chestiune de timp. Speram sa fie unul dintre jucatorii utili în tentativa echipei de salvare de la retrogradare”, a declarat Boboc.

Florentin Dumitru a fost transferat la Steaua în luna aprilie a anului 2000 în schimbul a 400.000 de dolari de la clubul Astra Ploiești. Mijlocașul, în vârsta de 29 de ani, a evoluat la formația din Ghencea în 140 de partide, înscriind 15 goluri.

În acest sezon, Dumitru și-a pierdut locul de titular la Steaua, evoluând doar 108 minute. În pauza competiționala a fost foarte aproape de a semna cu formația ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk, condusa de fostul tehnician al echipei Steaua, Oleg Protasov.

Directorul sportiv George Boboc a precizat ca echipa Jiul va juca în prima etapa a returului, chiar daca LPF a anunțat ca nu o va programa în meciul cu Gloria Bistrița daca nu-și va achita datoriile.

„Nu se va întâmpla acest lucru pentru ca ne-am platit deja o mare parte din datorii, iar astazi vom achita și datoria catre antrenorul Ionuț Chirila”, a explicat Boboc.

Mediafax