Florentin Petre: Este obligatoriu sa învingem Olanda

Apropo.ro / 27.01.2006, 13:53
Florentin Petre: Este obligatoriu sa învingem Olanda
Mijlocașul echipei Dinamo, Florentin Petre, a declarat ca România este obligata sa învinga Olanda în grupa G a preliminariilor Euro-2008, dupa ce a pierdut ambele partide din calificarile pentru Cupa Mondiala din Germania, informeaza site-ul oficial al gruparii din Șoseaua

Mijlocașul echipei Dinamo, Florentin Petre, a declarat ca România este obligata sa învinga Olanda în grupa G a preliminariilor Euro-2008, dupa ce a pierdut ambele partide din calificarile pentru Cupa Mondiala din Germania, informeaza site-ul oficial al gruparii din Șoseaua Ștefan cel Mare.

„Este o grupa grea, însa trebuie sa ne calificam. Ne întâlnim iar cu Olanda, iar de aceasta data este obligatoriu sa îi învingem. Și Bulgaria este un adversar tare, dar eu zic ca pastram șanse mari de a trece de grupa G”, a declarat internaționalul în vârsta de 30 de ani.

Potrivit sursei citate, Florentin Petre a urmarit tragerea la sorți în sala de conferințe hotelului „Lordos” din Larnaca și a oftat în momentul în care a vazut ca România va juca din nou în aceeași grupa cu Olanda.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, considera ca grupa G a preliminariilor Campionatului European din Austria și Elveția este una „favorabila” și ca pentru a se califica la turneul final reprezentativa României trebuie sa scape de „așa-zisul complex olandez”. „O eventuala necalificare ne-ar arata ca suntem înca dependenți de generațiile de valoare. Va fi importanta alegerea celorlalți jucatori pe lânga cei care au confirmat deja, gen Mutu, Chivu, Tamaș, Lobonț. Soarta ne încearca și ne zâmbește ca o raza de soare, de aceea sper sa ne calificam”, a declarat Dinu.

România face parte din grupa G a preliminariilor Euro-2008, alaturi de Olanda, Bulgaria, Slovenia, Belarus, Albania și Luxemburg.

Mediafax