Florentin Petre merge in cantonament

Apropo.ro / 04.01.2002, 08:42
Florentin Petre merge in cantonament
Dinamovistii vor demara pregatirile pe 7 ianuarie si la acestea va reveni si Florentin Petre, mijlocasul care nu a mai evoluat într-o partida oficiala din luna octombrie a anului 2000, din cauza depistarii virusului hepatic de tip C "Voi merge în aceste zile la un control amanuntit la

Dinamovistii vor demara pregatirile pe 7 ianuarie si la acestea va reveni si Florentin Petre, mijlocasul care nu a mai evoluat într-o partida oficiala din luna octombrie a anului 2000, din cauza depistarii virusului hepatic de tip C

„Voi merge în aceste zile la un control amanuntit la profesorul Dan Georgescu, de la Spitalul Sf. Ioan, si dînsul îmi va face un program special de antrenament. Voi pleca în cantonament alaturi de echipa, dar ma voi pregati separat. Nu stiu daca voi fi apt chiar din prima etapa a returului, dar la mijlocul lunii aprilie, cu siguranta, am sa încerc sa revin pe gazon. Am demarat deja antrenamentele usoare si nu resimt vreo durere. Pot spune ca sînt pregatit total pentru a juca fotbal”, a comentat Florentin Petre, care a încheiat anul 2001 cu un ghinion, masina sotiei sale, un Suzuki Vitara, fiind acrosata de un alt autovehicul, însa nevasta fotbalistului, Catalina, s-a ales doar cu o sperietura.

Mihalcea, numarul unu

Pe un site neoficial al clubului, „Dinamo Online”, 251 de suporteri au raspuns pîna ieri la întrebarea „Care a fost cel mai bun jucator în tur?”, fanii mizînd, în proportie de 42 la suta, pe atacantul Adrian Mihalcea, golgeterul campionatului. Pe locul secund se claseaza portarul Bogdan Lobont, care a întrunit 40 la suta din voturi, pe pozitia a treia fiind mijlocasul Iulian Tames, 6%.

Dragan în atentia Bistritei

Antrenorul Ion Marin va deplasa la Sinaia pentru stagiul montan un lot de circa 25-26 de jucatori, care nu este înca definitivat din cauza situatiei incerte a unora dintre „cîini”. Astfel, cu toate ca sansele lui Mihalcea de a ajunge la Genoa s-au diminuat considerabil, Dinamo sta înca în asteptarea unui raspuns favorabil din Italia, care e însa în strînsa legatura cu rezolvarea crizei financiare a trupei „grifonilor”.

Oricum, atacantul liderului va începe pregatirile în Stefan cel Mare, dar de situatia lui depinde în momentul de fata viitorul lui Claudiu Dragan, care va fi cedat sub forma de împrumut la Bistrita daca „Taranul” ramîne pe loc. În aceasta situatie, Dinamo va conta în linia de atac pe grupul Mihalcea – Niculescu – S. Ilie – Zicu, ultimul, care în aceste zile se antreneaza singur pe stadionul din Constanta, urmînd sa fie aruncat în lupta din ce în ce mai des dupa iesirea din juniorat. Tîlvan, ofertat într-o vreme de Litex Loveci, va continua si el în tricoul alb-rosu, dar „cîinii” i-ar pregati deja un înlocuitor, pe pitesteanul Dancia.
Sursa:www.prosport.ro