Florian Pittiş, omagiat în ajun de Florii, la “Te cunosc de undeva!”

De: Nicoleta Nicolae / 23.04.2016, 06:00
Florian Pittiş, omagiat în ajun de Florii, la “Te cunosc de undeva!”
După ce timp de o săptămână şi-au pregătit minuţios rolurile oferite de ruleta personajelor, concurenţii de la “Te cunosc de undeva!” sunt gata să intre din nou, sâmbătă, de la ora 20.00, în fantastica şi magica lume a transformărilor.

În această ediţie din ajun de Florii, Florin Ristei, Andrei Ştefănescu şi trupa FreeStay vor închina un tribut unui Moţ nemuritor cu nume de floare, Florian Pittiş.

Aşadar, sâmbătă seara, Geørge îl va aduce pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” pe Johnny Hallyday, o icoană artistică a Franţei şi unul dintre cei mai bine vânduţi artişti din toate timpurile, Liviu Teodorescu se va transforma într-un tânăr de 22 de ani pe care succesul l-a răsfăţat de mic, Justin Bieber, Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu îi vor aduce în premieră, pe scena show-ului transformărilor, pe Marie şi Per, suedezii de la Roxette, în timp ce Paula Chirilă va cânta şi va dansa, îmbrăcată mai sumar ca niciodată, precum Rita Ora.

Sâmbăta aceasta, ruleta personajelor le-a oferit spre interpretare talentaţilor concurenţi mai mulţi artişti români celebri ca în alte ediţii. Astfel, Anca Ţurcaşiu se va transforma într-o nouă prietenă bună, irepetabila Corina Chiriac, Rareş Dragomir va cânta despre trădare precum Ovidiu Komornyik, Feli Donose va interpreta o romanţă eternă, “De ce oare eu te-am cunoscut?”, aşa cum o făcea nemuritoarea Ileana Sărăroiu, Theo Rose va cânta hitul “Dansăm”, transformată în şarmantul Randi, în timp ce Nicoleta Nucă o va imita pe minunata Loredana.