Floricica Dansatoarea în faţa juraţilor ,,Chefi la cuţite”

De: Cristiana Trifu / 26.09.2017, 11:56
Floricica Dansatoarea în faţa juraţilor ,,Chefi la cuţite”
Jurizările pe nevăzute continuă şi în seara aceasta pe Antena 1, de la 20:00, într-o ediţie piperată cu mult umor, farfurii menite să cucerească papilele gustative extrem de pretenţioase ale chefilor, dar şi invitaţi surpriză. Unul dintre ei este controversatul personaj Floricica Dansatoarea, care, supărată că ,,i-au fost furate vizualizările" din mediul online, vine să demonstreze că se poate reinventa şi în alte domenii, precum cel gastronomic.

Cea mai vocală concurentă îşi va face simţită prezenţa încă de la bancul de lucru în cel mai original mod. Reacţiile chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu în momentul în care va intra în platou, dar şi spectacolul din faţa mesei de jurizare sunt printre deliciile acestei seri.

Periplul culinar al chefilor în cea de-a cincea ediţie a jurizărilor pe nevăzute include şi dish-uri excepţionale, pregătite de concurenţi al căror talent se transpune în savoarea din farfurie. Supa arăbească şi muşchiuleţul de vită pe pat de ciuperci şi creveţi sunt printre preparatele care vor impresiona în această seară în lupta cuţitelor. Cu un desert excepţional va surprinde şi frumoasa Gina Pistol, ce-şi va pune în valoare talentul din bucătărie pentru a-i face o surpriză juratului preferat. Dacă gustul de ciocolată îi va cuceri inima lui chef Cătălin Scărlătescu, rămâne să vedeţi în această seară.

După multe farfurii care mai de care mai delicioase, lupta cu kilogramele în plus devine mai grea, iar proba cântarului va stabili cine este juratul ,,cu greutate” al sezonului 4. Pariurile dietelor, glumele de culise ce înteţesc competiţia de la masa de jurizare şi poveştile de viaţă din spatele farfuriilor lansate pe banda misterelor fac parte din ediţia din această seară, ce începe de la ora 20:00, pe Antena  1.