Floricica Dansatoarea vrea să fie mamă-surogat pentru Oana Zăvoranu. Află răspunsul!

De: Cristiana Trifu / 26.01.2018, 11:27
Floricica Dansatoarea vrea să fie mamă-surogat pentru Oana Zăvoranu. Află răspunsul!
Oana Zăvoranu vrea copil, dar nu îşi doreşte să treacă prin chinurile naşterii. Bruneta este pregătită să devină mamă, chiar dacă nu vrea să poarte în pântece bebeluşul. Vedeta a anunţat că îşi caută o mamă surogat care să aducă pe lume pruncul în locul ei. Pentru tot efortul ei, femeia ar urma să primească prin contract fabuloasa sumă de 100.000 de euro.

Recent invitată în emisiunea „Xtra Night Show”, Oana Zăvoranu a continuat controversatul subiect al anunţului pentru o mamă surogat pentru copilul ei.

„N-o să mă vedeţi niciodată însărcinată, cu picioare umflate. Nu vă dau satisfacţia asta. (…) E probabil frumos momentul în care îţi ţii copilul în braţe, nu cele nouă luni până atunci. (…) Am mutat discuţia în America. Cred că trei sferturi din femeile din România îşi doresc să devină mamă purtătoare pentru copilul meu, dar pe această cale anunţ că subiectul este închis,” a declarat Oana Zăvoranu, în cadrul emisiunii.

Floricica Dansatoarea vrea să fie mamă-surogat

Floricica Dansatoarea s-a oferit să îi fie mamă-surogat Oanei Zăvoranu. Răspunsul vedetei a fost clar: „Îi mulţumesc frumos pentru iniţiativă, dar din păcate nu se încadrează. Din câte ştiu eu, Floricica este puţin rubensiană, fumează şi ascultă muzica la un nivel ridicat. Iar mişcările din buric cu siguranţă o să afecteze copilul”.