Florin Alexandrescu, noul COO al MediaPro

Apropo.ro / 17.12.2007, 10:50
Florin Alexandrescu, noul COO al MediaPro
Florin Alexandrescu a fost numit director operational al grupului de firme MediaPro, urmand sa coordoneze activitatea operationala a tuturor diviziilor MediaPro

Florin Alexandrescu, actualmente CME Sales Strategist Slovacia, Romania & Sales Director Nova TV, Cehia, a fost numit director operational al grupului de firme MediaPro, urmand sa coordoneze activitatea operationala a tuturor diviziilor MediaPro si strategia de marketing si vanzari a grupului.

Florin Alexandrescu are 32 de ani si a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Finante-Banci, cu specializare in Banci si Burse de Valori. El si-a inceput cariera in 1997, ca analist financiar in cadrul unei companii de brokeraj si, din 1999, lucreaza pentru PRO TV S.A, in primii doi ani drept Research Coordinator in cadrul Departamentului de Cercetare PRO TV. In perioada 2000-2001, Alexandrescu a fost Sales Executive in Departamentului de Vanzari al PRO TV, apoi Sales Manager PRO TV in perioada 2001-2006.

"Este a treia mare provocare din cariera mea. Sper ca rezultatele sa fie comparabile cu cele obtinute in pozitiile anterioare, in privinta cresterii veniturilor, valorii, marginii de profit si consolidarii brandurilor pe piata. Echipa MediaPro este formata din profesionisti recunoscuti in piata media din Romania si din ce in ce mai solicitati in pietele din strainatate. Anul 2008 va fi unul foarte important pentru MediaPro, care va continua dezvoltarea in Romania, dar si in alte teritorii", a declarat Florin Alexandrescu.

Â