Florin Busuioc, despre cel mai frumos cadou primit (interviu)

Apropo.ro / 15.12.2011, 10:55
Florin Busuioc, despre cel mai frumos cadou primit (interviu)
Din 18 decembrie, Florin Busuioc revine în grila postului cu o emisiune dragă sufletului său: ”Dăruieşti şi câştigi”. Şi anul acesta, până în Ajunul Crăciunului, telespectatorii vor avea ocazia să urmărească adevărate poveşti de viaţă şi vor afla ce înseamnă să dăruieşti.

– Care este povestea care v-a impresionat cel mai tare la „Dăruieşti şi câştigi„?
Fiecare poveste în sine e o dojană pe care o primim de la viaţă, care astfel vrea să ne amintească cât de bine ne e, de fapt, nouă. Şi, pe de altă parte, este şi o pildă pe care tot ea, viaţa, ne-o dă despre ce înseamnă să reuşeşti şi să lupţi în orice condiţii. Nu poţi cuantifica emoţia în faţa tuturor cazurilor în această minunată şi răscolitoare campanie.

– Care a fost cel mai frumos lucru pe care l-aţi primit în dar?
Un trenuleţ electric, fabulos, aproape neadevărat, totalmente neaşteptat, frumos până la lacrimi şi preţios până în ziua de azi.

– Obişnuiţi să faceţi cadouri?
Cadourile trebuie să fie nişte surprize, cred eu, aşa că atunci când reuşesc să surprind pe cineva dăruindu-i ceva, ei bine, atunci consider că vorbim despre un cadou.

– Ce credeţi că vă aduce Moşu’ anul acesta?
Sunt sigur că Moşul a observat frământările mele din ultima vreme şi o să-mi aducă, (parcă şi văd cutiuţa, mică, delicată, discretă, ascunsă printre multe alte pachete mari şi frumoase) un dram de inspiraţie, ca să mă apuc totuşi să scriu ce tot vreau să scriu de vreo trei ani.

– Dar fetelor dvs.?
Asta este treaba lor cu Moşul, iar scrisorile pe care le vor scrie, la un moment dat, vor lămuri totul.

– Din tot ce n-aţi experimentat până acum, ce v-ar plăcea să încercaţi?
Nu caut experimentele cu orice chip. Ele au apărut în viaţa mea, m-au provocat şi acolo unde am fost în stare să răspund la provocare, am răspuns.
Cătălina Matei


„Dăruieşti şi câştigi”… până în Ajunul Crăciunului

Crăciunul se apropie cu paşi repezi şi pentru ca de magia lui să se bucure şi unii semeni, cu care viaţa nu a fost la fel de generoasă, PRO TV difuzează, începând cu 18 decembrie, emisiunea „Dăruieşti şi câştigi”. Florin Busuioc este cel prin intermediul căruia poveştile impresionante îşi vor croi drum către sufletul telespectatorilor PRO TV, în fiecare seară, din 18 până pe 24 decembrie, începând cu 18.50.