Florin Călinescu, bătut de Cosmin Olăroiu într-un restaurant!

De: Nicoleta Nicolae / 19.10.2015, 08:56

Florin Călinescu, bătut de Cosmin Olăroiu într-un restaurant!
Episodul s-ar fi petrecut acum aproximativ şapte ani şi a fost relatat de Gigi Becali.


Potrivit wowbiz.ro, Cosmin Olăroiu l-ar fi agresat pe Florin Călinescu într-o cârciumă, în urmă cu şapte ani, asta după ce actorul a încercat să-l ia la mişto. Povestea a fost scoasă la lumină de finanţatorul Stelei, cupă ce Călinescu a precizat, într-o emisiune televizată, că “în România campioana se decide în afara ierbii”.
”Cum adică să se ia campionatul pe bani? Dacă era pe bani, îl luam doar eu. Cred că Florin Călinescu e tralala!”, a replicat patronul Stelei. „Cine e Călinescu ăsta? Când l-a bătut Oli era mieluşel…”, şi-a amintit finanţatorul Stelei, care a precizat că, prin 2008, la un restaurant chinezesc, omul de televiziune a fost agresat fizic.

Potrivit latifundiarului din Pipera, Florin Călinescu se afla la masă cu mai mulţi oameni importanţi din fotbal, printre care Mircea Sandu, Gino Iorgulescu, dar şi Cosmin Olăroiu. La un moment dat, între cei doi au început şicanele, iar actorul i-a spus tehnicianului ceva “greşit”. Conform wowbiz.ro, Olăroiu s-a ridicat şi l-a făcut KO, scurt şi cuprinzător. A urmat încă o serie, de astă dată de picioare, violenţele încetând abia după intervenţia lui Sandu şi Iorgulescu, după cum a povestit Gigi Becali într-o emisiune televizată.