Florin Călinescu, în juriu la „Românii au talent”! Pe cine va înlocui

De: Nicoleta Nicolae / 13.10.2015, 08:37
Florin Călinescu, în juriu la
Florin Călinescu revine în faţa telespectatorilor la cel mai mare show de divertisment, "Românii au talent".


Călinescu a fost invitatul special al Andreei Esca în studioul Ştirilor PRO TV, unde a anunţat în direct că, în această toamnă, va porni în căutarea noilor pretendenţi la titlul de cel mai talentat român şi va putea fi văzut la masa juriului, la începutul anului viitor, în sezonul cu numărul şase.

„Pentru că aparţin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent şi cred cu tărie că oamenii din această ţară sunt mai dăruiţi în comparaţie cu multe alte popoare. Acum, sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porţelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentaţi, care merită lumina reflectoarelor. Văzând şi făcând!”, a declarat Florin Călinescu.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit că Bebe Cotimanis nu va mai ocupa scaunul de jurat al emisiunii de talente. Actorul a fost înlocuit cu Florin Călinescu.

“Îmi pare tare rău ca Bebe nu mai e cu noi. E o noua provocare şi pentru juraţi şi pentru concurenţi. Chiar şi pentru prezentatori şi public! Va fi un sezon interesant şi nu pot decât să mă bucur că facem echipă! Mi-era dor de Florin pe ecran. Si sunt convinsă că nu doar mie”, a declarat Mihaela Rădulescu, după cum consemnează evz.rohttp://www.evz.ro.