Florin Călinescu, pe vremea când prezenta Chestiunea Zilei. Ce surpriză de proporţii pregăteşte – FOTO&VIDEO

De: Cătălina Matei / 11.11.2016, 12:48
Florin Călinescu, pe vremea când prezenta Chestiunea Zilei. Ce surpriză de proporţii pregăteşte – FOTO&VIDEO
Florin Călinescu e pe cai mari. După 16 ani, juratul de la ”Românii au talent” va dezbate din nou subiectele importante ale fiecărei zile!

Potrivit presei mondene, Florin Călinescu se află în negocieri avansate pentru a reînvia formatul de late night show pe care l-a făcut faimos în anii 90.

De ce s-a întors Florin Călinescu la tv! Ce face cu banii câştigaţi la “Românii au talent” – FOTO

Florin Călinescu, bătut de Cosmin Olăroiu într-un restaurant!

Astfel, este posibil ca celebrul om de televiziune să revină cu emisiunea “Chestiunea Zilei” la începutul anului viitor.

Revenirea actorului în prima ligă a vedetelor de televizune se datorează în proporţie uriaşă popularităţii pe care a dobândit-o în calitate de jurat la ”Românii au talent”. 

Negocierile sunt atât de avansate în acest moment încât deja se cunoaşte echipa alături de care va lucra şi, mai mult, se caută asistene. ”Asistente cu mult talent”, a fost solicitarea expresă a lui Florin, care vrea să se departajeze de late-night-urile făcute în anii în care el a avut alte priorităţi.

Florin Călinescu a realizat “Chestiunea Zilei” între anii 1996 şi 2000, urmând ca apoi să ducă formatul la Tele7abc pentru o scurtă perioadă. Ulterior s-a dedicat unor roluri de teatru şi seriale TV, iar anul trecut a devenit noul jurat de la Românii au Talent.