Florin Călinescu preşedinte!

Apropo.ro / 08.10.2007, 01:55
Florin Călinescu preşedinte!
Din octombrie, Florin Călinescu este conducătorul ţării în “Anticamera”, cel mai nou serial de la PRO TV. “Dacă înainte realizam 5-10 minute pe zi despre viaţa politică din Romănia, acum ne-am gîndit să facem un serial întreg numai despre asta”, povesteşte Florin Călinescu, care în noul serial nu este doar actor, ci şi regizor principal şi scenarist.

“Anticamera”, cel mai nou produs MediaPro Pictures pentru PRO TV, este un serial de satiră politică şi intrigi de culise, situate la cel mai înalt grad de competenţă şi incompetenţă: preşedinţia Romăniei. Preşedintele, interpretat de Florin Călinescu, este în aparenţă un nebun scăpat pe coridoarele palatului Cotroceni.

În spatele acestei măşti, se ascunde însă un creier politic de excepţie, care este capabil să ducă la bun sfîrşit absolut orice îşi propune. Cu asemenea preşedinte, consilierii trebuie să fie pe măsură! Şeful echipei din spatele acestuia este Alexandru Popa (Dragoş Stemate), cel care îl ajută pe preşedinte să-şi atingă întotdeauna scopurile nebuneşti. Alex va trebui să facă faţă crizelor externe, scandalurilor interne, amantelor şi orgiilor preşedintelui, contractelor ilegale sau minciunilor.