Florin Chilian continuă acţiunile caritabile. Ce proiect are acum

Apropo.ro / 23.01.2015, 10:19
Florin Chilian continuă acţiunile caritabile. Ce proiect are acum
Florin Chilian este preşedintele onorific al Fundaţiei Metropolis - fundaţie ce are ca obiectiv de activitate protecţia copiilor separaţi, temporar sau definitiv, de ocrotirea părinţilor lor şi integrarea lor în societate, de a sprijini copii aflaţi în dificultate şi de a încuraja şi susţine dreptul copiilor la educaţie.
Ceea ce nu ştie foarte multă lume despre Florin Chilian este faptul că acesta a organizat şi susţinut sute de evenimente de-a lungul anilor şi a strâns împreună cu ajutorul fundaţiei zeci de mii de euro ce au avut unicul scop de a ajuta copiii cu care soarta nu a fost tocmai prietenoasă.
 
 
Cel mai recent eveniment a avut loc la Regatul Cailor – cel mai prestigios club de echitaţie din România, club ce patronează cei mai buni şi premiaţi sportivi şi cai din România. În cadrul evenimentului, cei 20 de copii de la fundaţie s-au bucurat de demonstratiile de sărituri la 1,6 m ale vicecampionului naţional Ionuţ Cruceru. Copiii au petrecut o zi întreagă la club şi au avut plăcerea de a se plimba rând pe rând pe cai, respectiv pe ponei, în funcţie de vârsta fiecăruia. Aceştia au vizitat grajdurile, au hrănit caii cu zahăr şi după o zi plină de activitate s-au bucurat şi de o masă oferită de cei de la Regatul Cailor. 
 
 
Astfel de acţiuni se întâmplă des şi există datorită implicării lui Florin Chilian trup şi suflet în tot ceea ce înseamnă ajutorarea copiilor din fundaţie.