Florin Chilian lansează teaserul “Nevasta mea”

Apropo.ro / 16.02.2015, 16:08
Florin Chilian lansează teaserul “Nevasta mea”
Florin Chilian a lansat de Ziua Îndrăgostiţilor, teaserul primului extras de single de pe noul album “Plânsul râsul”.
“Aaaamin!…Păcătoşilor care sunteţi voi păcătoşi…Voi îndrăgostiţilor care sunteţi voi îndrăgostiţi. Care sunteţi voi afurisiţi aşa de Ziua Îndrăgostiţilor…Şi să vă vadă nevestele cum vă faceţi de cap în ziua sfântă… Şi dacă nu vă văd nevestele atunci să vi le faceţi neveste pe roabele Domnului de care sunteţi voi îndrăgostiţi, afurisiţilor care sunteţi voi afurisiţi.Ca să vedeţi şi voi cum este în sfânta instituţie a căsătoriei…Şi să suferiţi şi voi cum suferim şi noi ăştia de am făcut pasul ce-l mare. Păcătoşilor care sunteţi voi păcătoşi…Amin!….”, spune Florin Chilian despre “Nevasta mea”.
 
 
De menţionat că cel mai recent album al său “Autistul – Nu-l mai goniţi pe Brâncuşi”a fost premiat cu discul de aur şi discul de platină pentru vânzările sale de la data apariţiei – o reală performanţă în condiţiile în care piaţa românească muzicală este la pământ, unul dintre motive, pe lângă criza financiară ce a lovit toate domeniile, fiind şi acela că se promovează în exces muzica mult prea comercială.
 
Florin Chilian se află pe moment în discuţii cu o casă de  discuri pentru a semna albumul “Plânsul râsul”– proiect menit să redea zâmbetul în aceste vremuri dificile.