Florin Chilian primeşte Discul de Aur şi Discul de Platină

Apropo.ro / 12.01.2015, 11:33
Florin Chilian primeşte Discul de Aur şi Discul de Platină
“Autistul - Nu-l mai goniţi pe Brâncuşi”, cel mai recent album lansat de Florin Chilian urmează a fi premiat cu Discul de Aur şi Discul de Platină pentru vânzări.
“Mulţumesc încă o dată pentru bucuria aceasta, însă acum mi-aţi creat o problemă locativă… de spaţiu în casă. Acum am nevoie de pereţi mai mari pentru toate aceste distincţii ce mă onorează şi va trebui să mă mut foarte curând într-o casă mai mare:)) Mulţumesc Roton şi domnului Cătălin Muraru pentru că sunt alături de mine de zece ani, dar mai ales publicului meu care chiar şi aşa în condiţiile crizei au cumpărat CD-ul meu. Dânşii sunt cei care merită cu adevărat aceste onorante distincţii. Mulţumesc. Promit să vă surprind cu noi materiale discografice în spiritul celor cu care v-am obişnuit”, spune Florin Chilian.
 
 
 
De menţionat este faptul că acest album s-a bucurat la capitolul promovare de prezenţa talentatei actriţe Maria Dinulescu.
 
Se pare că fanii lui Florin Chilian, iubitorii muzicii acestuia, n-au renunţat la a-l susţine în singura formă reală şi benefică pentru un artist, adică cumpărându-i albumele. Aceste albume nu şi-au pierdut valoarea în timp ci au devenit materiale de colecţie. Muzica lui Florin Chilian, materialele discografice ale acestuia au căpătat valenţe de suveniruri, cadouri pe care le poţi dărui cu orice ocazie având garanţia unui produs premium de o valoare muzicală de necontestat. Nu mai vorbim despre calitatea textelor pe care Florin Chilian le scrie singur, adevărate poezii.
 
 
Florin Chilian ne promite două noi proiecte muzicale între care unul absolut surprinzător, o tratare în registrul muzicii preclasice alături de un quartet de corzi a binecunoscutelor lui hituri, dar şi un proiect menit să ne redea zâmbetul în aceste vremuri dificile. Noul extras de single al artistului se numeşte „Nevasta mea…” şi promite să ne facă să radem în hohote.