Florin Cioabă a suferit un infarct și se află în comă indusă

Apropo.ro / 13.08.2013, 16:00
Florin Cioabă a suferit un infarct și se află în comă indusă
Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, a suferit un infarct, luni după-amiază, în timp ce se afla în concediu cu familia în Antalya, Turcia, fiind în stare gravă, în comă indusă medical.

Fiul acestuia, Dorin Cioabă, a declarat, marți, corespondentului Mediafax că tatăl său, Florin Cioabă, a suferit, luni după-amiază, un infarct, iar în prezent este în comă indusă, la un spital din Antalya.

Tata a suferit un preinfarct ieri după-amiază (n.r. luni după-amiază), el se știa cardiac, însă nu a mai avut probleme de foarte mult timp. Probabil au fost călduri foarte mari și asta i-a activat problemele medicale. Eu am vorbit cu el de dimineață și era foarte agitat, iar acum știu că este într-o comă indusă medical„, a spus Dorin Cioabă, care se află în Turcia, în drum spre spitalul unde este internat tatăl său.

Întrebat dacă se pune problema unei intervenții chirurgicale, Dorin Cioabă a afirmat că va discuta cu medicii acest aspect și dacă va fi nevoie intervenția se va face în Antalya.

Este în stare foarte gravă. A consumat apă rece, apoi a stat la cald, la 50 de grade, și apoi la climă. A făcut pneumonie, apoi preinfarct. Medicii i-au băgat o sârmă, adică un stent” declarat pentru Mediafax secretarul general al Asociației Țiganilor Căldărari, Ioan Stănescu.

Citește mai multe detalii despre starea de sănătate a lui Florin Cioabă, pe Mediafax.ro