Florin Grozea de la Hi-Q si Ioana s-au casatorit religios (Poze)

Apropo.ro / 05.09.2011, 16:30
Florin Grozea de la Hi-Q si Ioana s-au cununat religios, intr-un cadru restrans, pe data de 1 septembrie. Vezi poze cu cei doi miri!

Florin Grozea si timisoreanca Ioana Istvan s-au cununat civil pe data de 15 iunie 2011. Pe 1 septembrie au facut si ceremonia religioasa, iar petrecerea ce a urmat a fost denumita „Nunta pe lac” de catre fericitul mire.

Florin si Ioana Grozea

Florin si Ioana Grozea la „Nunta pe lac”

„A fost frumos, a fost emotionant, a fost relaxat, a fost cum am visat. N-a fost stresant, n-am facut compromisuri, n-au fost sarmale, lautarisme sau traditii in care nu credem”, spune Florin.

Evenimentul a avut loc intr-un cadru mai restrans, unde prietenii si familia s-au distrat la maxim. Muzica buna, dans pana la epuizare si multa veselie. Totul s-a desfasurat in mijlocul naturii, iar vremea a tinut cu nuntasii.

Nasii cuplului au fost Mihai Sturzu, colegul de trupa, si Nico, o buna prietena si sora lui Mihai.

Florin si Ioana Grozea nunta

Florin si Ioana Grozea „incadrati” de nasi

Fericiti din cale afara, Florin a impartasit momente de la nunta cu fanii sai care abia asteptau sa le vada pozele de la nunta. Nici de aceasta data, Florin nu i-a dezamagit, ci le-a aratat pozele, caci nu este un artist cu fite.

Au fost traditii in care credem: familia apropiata, prieteni dragi, mancare chinezeasca, muzica pop, reggae si rock. Louis Armstrong, Vunk, Bob Marley, Directia 5, Michael Jackson, Muse, Moby, Robbie, UB 40, Paul Anka. Si desigur Hi-Q. Lac, iarba verde, cer senin, soare bland. Suntem atat de fericiti ca ne-a iesit exact cum am visat! Nimic n-a fost altfel, nimic n-a fost mai prejos. Multumim celor mai relaxati nasi: Mihai si Nico. A fost cel mai potrivit moment sa ii spun: Azi sunt fericit/ Stiu ca sunt iubit”, spune fericitul mire.