Florin Piersic, într-un spectacol regizat de Radu Beligan

Apropo.ro / 05.09.2007, 11:41
Florin Piersic, într-un spectacol regizat de Radu Beligan
Florin Piersic va reveni pe scenă într-un spectacol de Radu Beligan, "Străini în noapte", a cărui premieră va avea loc pe 28, 29 și 30 septembrie, la Opera Națională București, urmând ca în luna octombrie piesa să fie prezentată și în 14

Florin Piersic va reveni pe scenă într-un spectacol de Radu Beligan, „Străini în noapte”, a cărui premieră va avea loc pe 28, 29 și 30 septembrie, la Opera Națională București, urmând ca în luna octombrie piesa să fie prezentată și în 14 orașe din țară.

Spectacolul marchează revenirea lui Florin Piersic în teatru după 20 de ani, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

„Străini în noapte” este o comedie romantică prezentată în premieră în România, după ce a fost jucată din 2004, cu succes, de Alain Delon și Astrid Veillon la Paris și în turnee în Franța și alte țări din Europa.

Premiera spectacolului regizat de Radu Beligan va avea loc pe 28, 29 și 30 septembrie, la Opera bucureșteană, iar apoi piesa va fi prezentată la: Constanța (1 octombrie), Tulcea (2 octombrie), Brăila (3 octombrie), Iași (6 octombrie), Suceava (9 octombrie), Bacău (10 octombrie), Cluj (15 și 16 octombrie), Mediaș (17 octombrie), Timișoara (22 octombrie), Deva (23 octombrie), Sibiu (24 octombrie), Baia Mare (29 octombrie), Satu Mare (30 octombrie) și Zalău (31 octombrie).

Alături de Florin Piersic pe scenă va urca Emilia Popescu.

„Străini în noapte” este o comedie cu răsturnări de situație, despre seducție, minciună și timpul care ne transformă. Pierre este căsătorit și tatăl unui adolescent. A rămas singur în Paris să muncească, în timp ce soția și fiul său sunt plecati în vacanță. Juliette este o blondă tânără, frumoasă și enigmatică. Îl întâlnește pe Pierre într-un bar și îi acceptă invitația de a mai bea un pahar la el acasă. Seara abia începe. Publicul va afla cum evoluează relația dintre cei doi și cine sunt ei cu adevărat.

Spectacolul este realizat de Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei București – ArCuB și agenția literar-teatrală Beldor, cu sprijinul agenției de impresariat VreauBilet.ro.

Tags: