Florin Piersic, regele reclamelor! Cât încasează pentru fiecare contract?

Apropo.ro / 31.05.2018, 12:42
Florin Piersic, regele reclamelor! Cât încasează pentru fiecare contract?
În ultimii ani, actorul Florin Piersic a strâns în portofoliu 12 spoturi la cele mai variate produse.

Cum arată soţia lui Florin Piersic! – FOTO

Printre primele lui reclame se numără şi cea din 2008, când Piersic se înfrupta cu poftă dintr-un imens tort, pus pe capul unei fete sexy. În acelaşi an, de data aceasta cu fularul alb la purtător, de la volanul unei maşini, actorul a oferit, în sfârşit, definiţa unuia dintre cuvintele pe care le-a tot folosit în discursurile sale: „ciocoflender este cel care îşi face RCA la Astra”. 2009 e anul în care, „prăfuit” şi îmbrăcat ca un cowboy, actorul a apărut în spotul pentru o celebră firmă de curăţătorie: Nufărul. Pentru a promova Festivalul Internaţional de Film Transilvania din 2010, Piersic senior s-a deghizat în Darth Vader din “Războiul stelelor”, dar nu a renunţat la eşarfa albă.

Conform informaţiilor furnizate pentru click, pentru reclamele în care a apărut de-a lungul timpului, conturile lui Florin Piersic s-au îngroşat cu sume cuprinse între 1.000 şi 3.000 de euro pentru fiecare contract.

În 2013, în spotul pentru Baumax, Florin Piersic a renunţat la fularul alb în favoarea unei eşarfe roşii. Anul acesta, a semnat două noi contracte de publicitate: unul pentru hipermarketurile Billa, altul pentru vin.