Florin Piersic şi Medeea Marinescu, împreună pe scena Teatrului Naţional Bucureşti

De: Nicoleta Nicolae / 23.11.2015, 19:00
Florin Piersic şi Medeea Marinescu, împreună pe scena Teatrului Naţional Bucureşti
În luna decembrie, bucureştenii vor avea o nouă ocazie să ia parte la întâlnirea cu doi actori magnifici, Florin Piersic şi Medeea Marinescu, evoluând în piesa de teatru de succes, ”Străini în Noapte” în regia maestrului Radu Beligan. Spectacolul va fi prezentat pe 14 decembrie la Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti, începând cu ora 20:00.

Deşi are la activ sute de reprezentaţii susţinute pe scenele lăcaşelor de cult din toată ţara, comedia romantică se bucură de succes în rândul iubitorilor de teatru, jucându-se de fiecare dată cu casa închisă.

Piesa „Străini în noapte” de Eric Assous, regizată de maestrul Radu Beligan este o comedie romantică excelentă, cu răsturnări surprinzătoare de situaţii, despre seducţie, minciuna şi timpul care ne transformă.

Biletele pentru reprezentaţia programată pe 14 decembrie la Teatru Naţional Bucureşti au fost puse în vânzare şi pot fi procurate la preţul de 100 lei de la casa de bilete a Teatrului Naţional Bucureşti, de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, Librăria Mihai Eminescu, magazinele Inmedio, precum şi online prin www.bilet.ro, www.bilete.ro şi www.vreaubilet.ro.