Florin Ristei cerşeşte iubire şi iubeşte româneşte

Apropo.ro / 25.02.2015, 15:27
Florin Ristei cerşeşte iubire şi iubeşte româneşte
În luna iubirii, trupa FreeStay face o surpriză tuturor celor care ştiu să preţuiască iubirea pură, dincolo de cuvinte, dincolo de lucruri măreţe şi dincolo de promisiuni – “Cerşetori de iubire”.
Chiar dacă în viaţă există momente când spunem că nu căutăm cu disperare iubirea, ne dorim atenţie, încredere, timp, înţelegere, prietenie şi căutăm toate modalităţile prin care să simţim iubirea. Pentru că atunci când iubim cu adevărat, suntem fericiţi.
 
De această dată, băieţii de la FreeStay schimba registrul muzical şi lansează o baladă pop-rock “Cerşetori de iubire”, compusă de către Gabriel Huiban. În strânsă legătură cu mesajul romantic şi uşor melancolic, piesa este lansată alături de un lyric-video filmat în alb negru.
 
“Ne-am gândit să facem un cadou muzical tuturor şi pentru că iubim româneşte, surpriza noastră de Dragobete vorbeşte despre dragoste. Din suflet, pentru voi! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape!”, declară Florin Ristei, solistul trupei.
 
Trupa FreeStay a luat naştere în urmă cu 2 ani odată cu lansarea single-ului “Ea este Dana”, continuarea poveştii pe care Florin Ristei o spunea în urmă cu mulţi ani în piesa “Dana”, alături de trupa de puşti, “Amicii”. Din 2012 şi până acum, trupa FreeStay a concertat în sute de locaţii din România, a lansat single-ul “Criminal Mind”, cu care băieţii au participat în cadrul finalei Eurovision România, iar Florin, solistul trupei, este marele câştigător al emisiunii concurs X Factor România 2013, difuzată de Antena 1.
 
În 2014, trupa FreeStay a lansat single-ul “Altfel de magie”, compus în studiourile HaHaHa Production, cu un videoclip în care cei 6 membri ai trupei, spontani şi energici, intra într-un joc cu o strategie bine pusă la punct, în care iubirea are de spus ultimul cuvânt.