Florin Ristei, ţinta unor ”ştiri” amuzante. Cum a apărut la tv

De: Cristiana Trifu / 29.08.2018, 13:37
Florin Ristei, ţinta unor ”ştiri” amuzante. Cum a apărut la tv
Florin Ristei, unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului, şi-a aniversat, astăzi, ziua de naştere alături de telespectatori, dar şi de echipa emisiunii ”Prietenii de la 11”, care a venit cu o mulţime de surprize pentru sărbătorit.

Florin a fost întâmpinat de multe urări originale venite din partea prietenilor, printre care s-au numărat Gina Pistol, chef Florin Dumitrescu, Adrian Enache, Răzvan şi Dani, Flavia Mihãşan sau Adina Buzatu. Diana Munteanu şi Ramona Olaru l-au aşteptat cu un tort, i-au cântat ”La mulţi ani” şi nu l-au lăsat până nu a interpretat o piesă live, de ziua lui.
”Eu le mulţumesc tuturor celor nu uită de ziua mea şi care îmi scriu în continuare. Niciodată nu răspund la telefon de ziua mea, deja oamenii ştiu asta despre mine. Asta pentru că eu cred că ar trebui să sărbătorim şi să găsim motive de bucurie în fiecare zi, nu doar într-o singură zi pe an. M-am emoţionat un pic acum, nu eram pregătit să cânt. Ăsta este lucrul pe care-l fac cel mai bine şi nu pot să greşesc”, a mărturisit Florin Ristei.

Dar surprizele pentru sărbătorit nu s-au oprit aici. Colegii săi de platou, dar şi echipa Observator au avut grijă să-l menţină în centrul atenţiei, venind pe tot parcursul emisiunii cu ”ştiri” amuzante al căror protagonist a fost nimeni altul decât Florin Ristei.

Şi cum ziua nu ar fi fost completă fără o bătaie cu tort, acest lucru s-a întâmplat în momentul în care Ana Baniciu şi Raluka au venit să-i cânte şi să-l încânte pe sărbătorit.
Multă voie bună, noi surprize şi invitaţi speciali vor putea vedea telespectatorii, live,  în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 11.00, în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”, la Antena 1.

Tags: