Florin Zamfirescu ar fi foarte fericit să devină a doua oară bunic, chiar de ziua lui

Apropo.ro / 03.04.2008, 19:39
Florin Zamfirescu ar fi foarte fericit să devină a doua oară bunic, chiar de ziua lui
Pe 12 aprilie, Florin Zamfirescu, interpretul lui Gigi Dumbravă din telenovela “Inimă de ţigan”, difuzată ACASĂ, de luni pînă joi, de la orele 20.30 îşi va sărbători ziua de naştere alături de cei 18 membri ai familiei.

Cel mai frumos cadou pentru actor ar fi să devină a doua oară bunic chiar de ziua lui de naştere. Asta pentru că fiica lui, Ştefana Samfira pe care telespectatorii ACASĂ au cunoscut-o în telenovela “Iubire ca în filme” aşteaptă să nască în orice moment, între 12 şi 20 aprilie: “Aş fi foarte fericit dacă s-ar întîmpla ca Ştefana să nască exact de ziua mea. Ar fi un motiv în plus de bucurie”.

În plus, actorul adaugă că seamănă cu Gigi Dumbravă pentru că amîndoi ţin foarte mult la familia lor: “Mă socotesc împlinit, sunt mîndru de copiii mei şi de faptul că am o familie numeroasă. Dumnezeu a fost bun cu mine”, a mărturisit actorul.

Florin Zamfirescu se consideră norocos că toţi cei dragi îi vor fi alături la locuinţa lui din Mogoşoaia şi vrea să organizeze un picnic în grădina “mare şi frumoasă” pe care o îngrijeşte temeinic: “Sper ca sîmbătă să fie o atmosferă veselă, să ascultăm muzică şi să ne simţim bine cu toţii. Cu siguranţă o să fie distractiv pentru că nepotul meu, Alex care are 9 ani face pe chelnerul şi cu această ocazie strînge bani la puşculiţă”, declară Florin Zamfirescu.

Actorul şi-a propus să trăiască cel puţin pînă la 87 de ani, adică pînă în anul 2036, cînd imediat după ziua lui de naştere, pe 13 aprilie, se anunţă că un asteroid va lovi pămîntul.