Florin Zamfirescu vorbește despre divorțul de Cătălina Mustață

Apropo.ro / 23.04.2012, 15:35
Florin Zamfirescu vorbește despre divorțul de Cătălina Mustață
Actorii Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu au decis să divorțeze, după 21 de ani de mariaj.

Florin Zamfirescu, 63 de ani, și Cătălina Mustață, 45 de ani, au decis să se despartă, deși îi leagă 21 de ani de mariaj.

Actorul Florin Zamfirescu a ținut să precizeze că nu infidelitatea este motivul pentru care ei nu mai formează un cuplu. Niciunul nu l-a trădat pe celălalt.

Actorul român nu a dorit să intre în detalii privind viața lor personală, ci doar a vrut să facă lumină asupra speculațiilor presei autohtone.

„E adevărat că divorțăm. N-am niciun chef să intru în intimitatea mea sau să-i las pe alții să o facă. Și eu știu că eram un cuplu frumos și regret că nu mai putem continua. Nu e vorba nici de iubiri extrafamiliale, nici de relații extraconjugale. Nici la ea, nici la mine. E o altă problemă intimă pe care nu vreau să o discut”, a declarat Zamfirescu.

Despărțirea a avut loc pe cale amiabilă, fără scandal sau vorbe urâte, așa cum se întâmplă pe la alte „case”.

„Cătălina are toate calitățile necesare unui barbat care iubește. Este feminină, frumoasă, inteligentă, talentată, cultă”, spunea Florin Zamfirescu despre fosta lui soție.

„Este totul ok, fiecare muncește, asta e viața. Mergem mai departe, trăim mai departe, existăm profesional”, a spus Cătălina Mustață.