Flotari in sfarcuri, cu Roxana Vancea (Poze)

Apropo.ro / 23.11.2011, 13:11
Din ciclul "de ce era sa intarzii azi la serviciu" sau "cum sa incepi ziua cu un zambet", aceasta dimineata a fost una glorioasa pentru fanii de sex masculin ai asistentei de matinal TV, ei putand sa ii admire generosul bust... in actiune!

Era o zi ca oricare alta, schimband canalele la televizor intre doua guri de ceai si un sandvis cu cascaval (la microunde), cand am zarit ceva interesant.

Roxana Vancea, asistenta de matinal care ar starni invidie chiar si in randul celor mai dotate vacute olandeze, se pregatea de o serie de exercitii fizice cu doi antrenori de la o sala de fitness din Bucuresti.

Nimic nou pana aici insa ce am observat era ca Roxana purta un maieu negru cu un decolteu „periculos”, putin nepotrivit activitatilor sportive (cel putin la femei).

Se pare ca nu m-am inselat pentru ca imaginile care le veti vedea mai jos, vor confirma pe deplin inspiratia mea de a nu schimba canalul mai departe.

Ce am observat la inceput era ca Vancea se uita putin cam provocator la unul din instructorii de fitness, care era cu un cap si un gat mai inalt ca ea, verificandu-i pana si „pachetul”, dupa cum reiese din capturi.

Roxana Vancea cu ochii pe instructor

Roxana Vancea cu ochii pe instructor

O prima concluzie pe care o trag este ca tanara, care spunea ca „am 90 – 60 – 100” incurcand duios sanii cu soldul, a vrut insistent sa atraga atentia instructorului, ceea ce a si reusit.

Va invit sa urmariti mai jos o serie de capturi ale matinalului de astazi, 23 noiembrie 2011, in care sanii Roxanei Vancea pur si simplu nu au mai ascultat de sfaturile din casca si „au simtit si ei ca traiesc”:

Roxana Vancea cu sanii in aer

Roxana Vancea cu sanii in aer

Roxana Vancea cu sanii in aer

1.2.3…Oops!

Roxana Vancea cu sanii in aer

Cat de sus.. cat de sus.. cat de sus pot ei sa sara?

Sanii lui Roxana Vancea

La piece de resistance: flotari in sfarcuri!

Colegii de platou ai Roxanei Vancea (n.r. Razvan si Dani) puteau oricand sa o opreasca dar nevoia de rating era mult prea mare si deja se aflau pe val asa ca nu mai avea rost sa se impotriveasca.

Sper ca postul TV, care prezinta acest matinal, sa nu fie amendat de catre CNA pentru aceste mici „evadari inocente” si tot ce pot sa le urez este „La mai multe!”.