Flower power

Apropo.ro / 16.07.2006, 15:33
Flower power
An de an, florile se încapațaneaza sa ramana în tendințe. Deh, nici nu-i de mirare, vara e anotimpul florilor. Așa ca, unde te uiți, fie ca e vorba de o rochie stil anii '50, un costum de baie din lycra sau o fusta scurta din tercot, flori peste tot. Vara asta chiar ai

An de an, florile se încapațaneaza sa ramana în tendințe. Deh, nici nu-i de mirare, vara e anotimpul florilor. Așa ca, unde te uiți, fie ca e vorba de o rochie stil anii ’50, un costum de baie din lycra sau o fusta scurta din tercot, flori peste tot.

Vara asta chiar ai de unde alege: imprimeuri delicate cu margarete sau, dimpotriva, niște floarea soarelui gigantice.

Nu exista restricții nici macar atunci cand vine vorba de culoare: pasteluri sunt la fel de cool ca și culorile aprinse.

Nebunia flower power nu se oprește doar la haine, ci invadeaza și accesoriile.

Orice accesoriu de care ai putea avea nevoie, de la curele, agrafe de par, coliere și brațari, genți, sandale, toate sunt împodobite cu floricele. Au aparut sandale Ideea e sa „înflorești” cu masura. Adica daca porți o fusta înflorata, în nici un caz nu asortezi la asta un top cu floricele, clame cu trandafirași roz și sandale cu motive florale. Ce-i prea mult, chiar strica. La birou poți purta o fusta cu un imprimeu discret și o jacheta iuni, sau un top cu floricele minuscule, la care asortezi o pereche de pantaloni.

Daca nu ești tocmai un fan al imprimeurilor, poți sa te folosești de accesorii ca sa fii în tendințe. Numai ai grija sa nu exagerezi! O geanta cu flori merge excelent la o rochie alba de vara. O floare prinsa în corsaj este foarte potrivita unei ținute office.

te învața cum sa te ferești din calea ridurilor, dar ai și o lista cu 10 produse cosmetice cu tot cu prețuri și magazinele în care le gasești.