Fly Project, show exploziv în Insulele Canare

Apropo.ro / 11.11.2014, 08:00
Fly Project, show exploziv în Insulele Canare
Fly Project a fost cea mai aşteptată trupă în Spania, week-end-ul acesta, la evenimentul muzical al anului din Insulele Canare. Cel mai important post de radio spaniol, 40 Principales, care emite atât în Europa cât şi în America Centrală şi de Sud, a strâns cei mai tari artişti spanioli şi hiturile momentului, având ca invitat principal internaţional trupa Fly Project.
Pentru că “Toca Toca” este numărul 1 în topurile iberice şi cea mai difuzată piesă dance internaţională în Spania, băieţii de la Fly Project au fost aşteptaţi de sute de fani  cu multe ore înaintea show-ului, încă de la probele de sunet.
 
 
 
Cu un public în delir de zeci de mii de oameni care au dansat pe hiturile Fly Project, show-ul din cadrul turneului  #MostWanted a fost unul exploziv, şi la propriu şi la figurat, plaja luxuriantă din insula Gran Canaria fiind luminată de zeci de lăsare şi artificii.
 
Pentru că Tudor şi Dan au ajuns pentru prima dată în Insulele Canare, publicul a fost atât de entuziasmat încât nu i-au mai lăsat să plece, concertul lor depăşind cu mult programul stabilit.
 
 
 
 
Turneul internaţional #MostWanted continuă cu Kazakhstan şi Franţa, unde Fly Project va pleca după câteva zile de lucru intens în studio. Spania şi Franţa sunt două teritorii cucerite de Fly Project în această vară, fiind deja printre cei mai căutaţi artişti în teritorii precum Rusia, Italia, Kazakhstan, Ucraina, Turcia.