Fondatoarea Body Shop s-a stins la 64 de ani

Apropo.ro / 12.09.2007, 12:18
Fondatoarea Body Shop s-a stins la 64 de ani
Anita Roddick, cea care a pus bazele brand-ului de produse cosmetice Body Shop, s-a stins din viata, la varsta de 64 de ani, in urma unui atac cerebral, informeaza femalefirst.co.uk. Anita a fost dusa la spital dupa ce a acuzat dureri cumplite de cap. Roddick a infiintat compania de produse

Anita Roddick, cea care a pus bazele brand-ului de produse cosmetice Body Shop, s-a stins din viata, la varsta de 64 de ani, in urma unui atac cerebral, informeaza femalefirst.co.uk.

Anita a fost dusa la spital dupa ce a acuzat dureri cumplite de cap.

Roddick a infiintat compania de produse cosmetice Body Shop in 1976 si a deschis drumul catre cosmeticele ecologice. Compania a fost cumparata anul trecut de catre LÂ’Oreal, cu 652 de milioane de lire sterline si are in prezent peste 2000 de magazine in peste 50 de tari.

Anita Roddick anuntase in luna februarie ca sufera de hepatita C, boala cu care a fost infectata in 1971, in timpul unei transfuzii de sange la nasterea fiicei celei mici. Aceasta maladie afecteaza, pe langa ficat si sistemul digestiv, sistemul imunitar si creierul.

Raluca Iorga