Fondatorul Facebook e miliardar, dar poartă acelaşi tricou în fiecare zi! Motivul e incredibil

De: Nicoleta Nicolae / 10.11.2014, 08:52
Fondatorul Facebook e miliardar, dar poartă acelaşi tricou în fiecare zi! Motivul e incredibil
Mark Zuckerberg are o avere de aproximativ 17,5 miliarde de dolari, însă modestia a rămas principala lui calitate.

Fondatorul Facebook este unul din cei mai bogaţi tineri de pe planetă, dar hainele de firmă sunt ultima lui preocupare! Mark Zuckerberg preferă să poarte mai mereu acelaşi tricou simplu, de culoare gri, iar fotografiile surprinse de paparazzi dovedesc acest lucru, informează The Daily Telegraph.

Aflat la o conferinţă de presă, fondatorul Facebook a fost întrebat despre preferinţele sale vestimentare şi motivul pentru care poartă mereu acelaşi tricou. Răspunsul lui Zuckerberg a fost halucinant.

„Chiar vreau să îmi simplific viaţa, aşa că trebuie să iau cât mai puţine decizii în legătură cu orice, exceptând modul în care pot să fiu în cea mai mare măsură util acestei comunităţi. Sunt în această postură norocoasă în care trebuie să mă trezesc în fiecare zi şi să lucrez în interesul a peste 1 miliard de persoane şi simt că nu îmi fac datoria dacă îmi risipesc din energie pe lucruri stupide şi frivole din viaţă mea. Astfel, pot să îmi dedic toată energia pentru a realiza cele mai bune produse şi servicii”, a declarat Zuckerberg, adăugând că deţine numeroase tricouri gri asemănătoare.