Forbes: Care sunt vedetele cu cele mai mari câștiguri

Apropo.ro / 27.08.2013, 15:30
Forbes.com a realizat topul forbes 2013 al celebrităților cu cele mai mari câștiguri. Madonna este în fruntea clasamentului.

Locul 1 – Cei de la Forbes ne spun că Madonna este artista cu cele mai mari încasări. Cântăreața de 55 de ani a avut în ultimul an un câștig de 125 milioane de dolari. Cea mai mare parte a banilor provin din cel mai recent turneu al său, dar și din vânzările de haine, aprfumuri și alte afaceri ale sale.

madonna

Locul 2 – Steven Spielberg, 100 de milioane de dolari – bani făcuți în perioada iunie 2011 și iunie 2012. Cele mai multe încasări provin de la filmele sale mai vechi, care sunt încă profitabile.

JP

Un film regizat de Steven Spielberg

Locul 3 – Se împarte între autoarea E.L. James „50 Shades of Grey”, Howard Stern și Simon Cowell – 95 de milioane de dolari. Trilogia s-a vândut în peste 70 de milioane de copii în întreaga lume, iar un film este acum în lucru la Universal Studios.

EL-james

E.L. James

Stern încasează bani din contractul cu Siirius/XM și face 15 milioane de dolair pe an doar că este prezent în juriul America’s Got Talent, iar Cowell de pe urma emisiunilor create de el X Factor și Got Talent, formate ce se regăsesc acum în diferite țări.

Locul 4 – James Patterson – 91 de milioane de dolari. Este unul dintre cei mai de succes autori din toate timpurile.

james

Locul 5 – Glenn Beck – 90 de milioane de dolari. Website-ul de știri al lui Beck, The Blaze, îi asigură acestuia un trai bun.

blaze

Locul 6 – Michael Bay, regizor – 82 de milioane de dolari

bay

Locul 7 – Jerry Bruckheimer, producător de cinema – 80 de milioane de dolari

jerry b

Locul 7 – Lady Gaga – 80 de milioane de dolari

gaga

Locul 8 – Tyler Perry, actor, scenarist, producător regizor – 78 de milioane de dolari

perry

Locul 9 – Tiger Woods – 78 de milioane de dolari

tiger

Locul 10 – Oprah Winfrey – 77 de milioane de dolari

oprah

Locul 11 – Robert Downey Jr. – 75 de milioane de dolari. Odată cu rolul din „Iron Man”, Robert a devenit cel mai bine plătitz actor de la Hollywood.

robert