Forbes: Kristen Stewart, cea mai profitabila actrita in 2011

Apropo.ro / 08.12.2011, 11:51
Forbes: Kristen Stewart, cea mai profitabila actrita in 2011
Kristen Stewart este cea mai profitabila actrita in 2011, potrivit unui top realizat de publicatia Forbes. Ea este platita cu doar 1 dolar pentru fiecare 55,83 de dolari pe care ii genereaza filmele in care joaca.

Kristen Stewart, care interpreteaza rolul personajului Bella in „Amurg/ Twilight”, ocupă prima pozitie in topul Forbes al celor mai profitabili actori de la Hollywood, care compara salariile primite de starurile hollywoodiene cu incasarile obtinute de filmele in care au jucat.

Kristen Stewart este platita cu 1 dolar
pentru fiecare 55,83 de dolari pe care ii genereaza filmele in care joaca. La polul opus, potrivit unui alt top facut public de Forbes luna trecuta, se afla Drew Barrymore, ale carei filme obtin profituri de doar 40 de centi pentru fiecare dolar platit actritei americane.

Anne Hathaway, Robert Pattinson si Daniel Radcliffe ocupa pozitiile urmatoare.

Anne Hathaway, a doua cea mai profitabila actrita in 2011

Filmele actritei Anne Hathaway aduc 45,67 de dolari pentru fiecare dolar cu care ea a fost platita.

Filmele cu Robert Pattinson, colegul actritei Kristen Stewart din franciza „Twilight”, au returnat producatorilor profituri de 39,43 de dolari pentru fiecare dolar platit actorului.

Daniel Radcliffe, starul francizei „Harry Potter”, ocupa locul al patrulea. Filmele acestuia au generat profituri de 34,24 de dolari, pentru fiecare dolar primit de el.

Citeste mai multe despre
topul Forbes al celor mai profitabili actori in 2011, pe Gandul.info