Ford a lansat noua generatie Focus

Apropo.ro / 18.02.2002, 10:05
Ford a lansat noua generatie Focus
Ford a lansat, vineri, pe piața româneasca, modelele Focus și Mondeo echipate cu a doua generație de motoare diesel TDCi, informeaza compania Romcar, reprezentantul general Ford pentru Romania Motorul care echipeaza Ford Focus are o capacitate de 1,8 litri și dezvolta

Ford a lansat, vineri, pe piața româneasca, modelele Focus și Mondeo echipate cu a doua generație de motoare diesel TDCi, informeaza compania Romcar, reprezentantul general Ford pentru Romania

Motorul care echipeaza Ford Focus are o capacitate de 1,8 litri și dezvolta 115 cai putere, iar pentru Ford Mondeo este disponibila o varianta de 2 litri, Duratorq, care dezvolta 130 de cai putere.

Viorel Niculescu, președintele Romcar, declara ca aceasta ultima tehnologie diesel va fi disponibila, treptat, pentru întreaga gama de autoturisme Ford.

Printre avantajele de baza ale motorizarilor TDCi de la Ford sînt creșterea cuplului motor maxim, datorata tehnologiei common-rail, precum și economia de combustibil.

Prețul unui model Focus TDCi începe de la 15.210 euro, în cazul unui nivel premium de echipare, iar pentru Mondeo TDCi de la 18.327 euro, de asemenea, la un nivel ridicat de echipare.

www.mediafax.ro

Tags: