Formaţia Eluveitie revine la Bucureşti, pe 16 februarie 2015

De: Cătălina Matei / 31.10.2014, 13:04
Formaţia Eluveitie revine la Bucureşti, pe 16 februarie 2015
Promusic Events şi Maximum Rock readuc la Bucureşti iubita formaţie elveţiană Eluveitie! Trupa va concerta pe data de 16 februarie 2015, în Colectiv Club din Bucureşti, în cadrul turneului Origins Tour 2015. Alături de Eluveitie pe scenă vor urca alte câteva formaţii, care vor fi anunţate ulterior.

Eluveitie a luat naştere în anul 2002 din iniţiativa solistului Chrigel Glanzmann, care, după succesul proiectului sau de studio, a întemeiat o formaţie în toată regula, ce s-a remarcat de la început prin genul unic abordat – o combinaţie între folk-metal, melodeath, Celtic şi păgân metal.

Numiţi pionierii noului val de folk-metal, trupeţii din Eluveitie au cucerit rapid topurile internaţionale şi au devenit un nume de referinţă. La faima proiectului a contribuit originalitatea conceptului din spatele formaţiei care, pe lângă sonorităţile deosebite, utilizează versuri în vechea limbă galică, acum dispărută.

Până acum, Eluveitie a lansat şase albume, care s-au bucurat de o recepţie excepţională atât din partea fanilor, cât şi din partea criticilor de specialitate.

Cel mai recent disc apărut este „Origins” (1 august 2014), considerat unul dintre cele mai bune materiale ale elveţienilor.

Pe data de 16 februarie 2014, Eluveitie poposeşte din nou la Bucureşti!

Formaţia este încântată că are ocazia să revină în România, după ce, vara trecută, a cântat în cadrul festivalului Artmania, iar în martie 2013 a susţinut un concert alături de Sabaton, în Capitală, sub egida Promusic Events.

„Suntem foarte bucuroşi că ne reîntoarcem în România! Iubim fanii români. deoarece ne primesc mereu cu braţele deschise. Promitem că show-ul de la Bucureşti, din februarie, va fi unul de excepţie!”, au declarat membrii formaţiei.

Componenta Eluveitie:
Chrigel Glanzmann – voce, mandolina, fluier, cimpoi, gaiţa, chitară, bodhran, harpă
Merlin Sutter – tobe
Ivo Henzi – chitara ritmică
Anna Murphy – flaşneta, voce
Kay Brem – bas
Patrick „Päde” Kistler – cimpoi, fluier
Rafael Salzmann – chitara
Nicole Ansperger – vioara

Discografia Eluveitie:
Spirit (2006)
Slania (2008)
Evocation I: The Arcane Dominion (2009)
Everything Remains (Aş It Never Was) (2010)
Helvetios (2012)
Origins (2014)

BILETE:
Pentru acest eveniment se pune în vânzare un număr limitat de bilete, 500 bucăţi, ce pot fi achiziţionate prin PayPal, reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Carturesti, Humanitas) şi online pe www.eventim.ro:

>> 50 Ron / 11.5 Euro – primele 100 de bucăţi, cu plata exclusiv prin PayPal. Acestea participă la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet Eluveitie!  Disponibile!
>> 60 Ron – următoarele bilete, până la data de 15.02.2015. Disponibile!
>> 70 Ron – la intrare, în măsura în care acestea mai sunt disponibile.