Formatia Urma se confeseaza public in The Silver Church Club

De: Pandaru Alin Daniel / 28.09.2011, 17:01
Formatia Urma se confeseaza public in The Silver Church Club
Joi, 29 septembrie 2011, formatia Urma va sustine un nou concert din seria "Public Confessions" in The Silver Church Club din Bucuresti.

De aceasta data vom avea parte de un eveniment special intr-o atmosfera grandioasa, pentru ca in lumini calde de septembrie, vei auzi cantece despre cafea, despre amintiri, pub-uri singuratice, lucruri simple, prieteni si locuri perfecte ce nu vor lipsi deloc din playlist-ul unui concert al minunatei trupe Urma si al invitatilor speciali ce vor urca pe scena marelui club bucurestean.

Formatia Urma a lansat pana acum 3 albume: „Nomad Rhymes” – 2003, „Anger as a gift” – 2005 si „Trend Off” – 2007. In prezent, Urma prezinta fanilor cel de-al patrulea album, „Lost End Found”.

Albumul se face cunoscut publicului intr-o forma inedita, un puzzle: fiecare piesa este imprimata in studio si uploadata pe site-ul oficial www.urma.ro , oferind astfel ocazia fiecarui „colectionar” de a adauga piesele una cate una la colectia proprie, pana va obtine intreg albumul.

Urma – Terminus de pe tare.ro

Biletele pentru concertul Urma de joi seara din The Silver Church Club costa 20 de lei si se pot cumpara exclusiv de la intrarea in club.

Accesul se face incepand cu ora 21:00, iar concertul va incepe la ora 22:00.

CONCURS: Intra pe pagina noastra de Facebook si poti castiga una din cele 2 invitatii duble la concertul URMA!