Fost model columbian, condamnat la inchisoare pentru trafic de droguri

Apropo.ro / 03.11.2011, 12:44
Fost model columbian, condamnat la inchisoare pentru trafic de droguri
Fostul model Angie Sanclemente Valencia, in varsta de 31 de ani, a fost condamnata la aproape sapte ani de inchisoare in Argentina, pentru coordonarea unei retele internationale de trafic de droguri.

O fosta regina a frumsetii din Columbia a fost condamnata la aproape sapte ani de inchisoare in Argentina, pentru coordonarea unei retele internationale de trafic de droguri, relateaza BBC News Online, citat de Mediafax.

Modelul Angie Sanclemente Valencia, in varsta de 31 de ani, a respins acuzatiile, negand ca l-ar fi ajutat pe prietenul ei sa recruteze tinere pentru a transporta ilegal droguri in Europa, via Mexic.

Ea a afirmat ca a venit in Argentina pentru a se marita si nu pentru a face trafic cu droguri.

Angie Sanclemente Valencia

Politistii au dat-o in urmarire pe Angie Valencia anul trecut, dupa ce au descoperit ca este sefa unuia dintre cele mai mari carteluri de droguri din lume.

Se pare ca Angie racola tinere pe care le integra in lumea modei si le folosea ulterior pentru a transporta narcoticele.

Cartelul ei a fost descoperit cand una dintre fete a fost prinsa la aeroportul din Buenos Aires cu 55 de kilograme de cocaina asupra ei.