Fostă concurentă X Factor îşi împărtăşeşte povestea inedită de iubire

De: Cristiana Trifu / 16.03.2018, 14:59
Fostă concurentă X Factor îşi împărtăşeşte povestea inedită de iubire
Mirela Vaida îşi aniversează ziua de naştere în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, printr-o ediţie specială, cu poveşti de viaţă fericite. Fostă concurentă X Factor, Narcisa Stăneascu, vine, astăzi, pentru a împărtăşi povestea inedită de dragoste pe care o trăieşte.

Narcisa este o tânără superbă, brunetă, cu ochii verzi şi tenul alb. Ea provine dintr-o şatră de căldărari şi este foarte mândră de originile ei, motiv pentru care nu ezită să-şi spună, fără rezerve, povestea fascinantă de viaţă. A fost promisă încă de la vârsta de 6 ani viitorului ei soţ, astfel că, până a venit ziua nunţii, cei doi mai întâi s-au jucat împreună, apoi au ajuns să se îndrăgostească.

Nunta lor a fost una specifică. Narcisa a purtat o rochie cu trenă lungă de câţiva metri şi nu a avut voie să o dea jos timp de trei zile şi trei nopţi, cât a durat petrecerea.  Tânăra povesteşte că a terminat 8 clase, a fost admisă la liceu, însă după ce s-a căsătorit a renunţat la şcoală. Cu toate astea, consideră că are o viaţă foarte frumoasă şi nu crede că ar fi fost mai fericită sau mai împlinită dacă ar fi avut un alt destin.

Tot astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, telespectatorii vor afla şi povestea Anamariei Vîlcu, femeia care şi-a văzut visul împlinit la naşterea celui de-al patrulea copil. Ea şi-a dorit mereu să aibă două fete şi doi băieţi, iar pentru familia numeroasă la care visa a decis să renunţe la cariera de medic.

Despre cum Narcisa trăieşte povestea de dragoste a vieţii ei alături de omul pe care-l ştie de la 6 ani, dar şi despre cum Anamaria face faţă provocărilor de mamă a patru copii, fără ajutor, telespectatorii vor vedea, astăzi, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida care-şi aniversează ziua de naştere.