Fosta iubită a lui Mick Jagger suferea de depresie

De: Carmen Ulian / 19.03.2014, 12:00
Fosta iubită a lui Mick Jagger suferea de depresie
L'Wren Scott, fosta iubită a lui Mick Jagger, găsită moartă în apartamentul ei... suferea de depresie. Fosta creatoare de modă a mai încercat, în trecut, să se automutileze.

L’Wren Scott, fosta iubită a lui Mick Jagger, a fost găsită moartă (prin spânzurare), luni, în apartamentul ei din New York, SUA. Creatoarea de modă suferea de depresie, iar în urmă cu câteva săptămâni a încercat să se automutileze.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Poliția americană a avansat ipoteza unei sinucideri, întrucât victima, în vîrstă de 49 de ani, a fost găsită spânzurată în locuința sa din New York.

Elegantă, energică și la fel de perfecționistă ca și iubitul ei celebru, L’Wren Scott avea, potrivit prietenilor ei, „picioarele unei gazele și pielea dură ca a unui rinocer”.

După vestea decesului ei, jurnaliștii britanici încep să nu mai creadă în partea finală a acestei caracterizări.

L’Wren Scott a lăsat, într-adevăr, să transpară o doză de vulnerabilitate într-unul dintre ultimele ei mesaje postate pe rețeaua Instagram, în care a spus: „Moda este armura de care ai nevoie pentru a supraviețui în fața realității vieții”.

„Însă de ce avea nevoie de o armură? Se simțea într-adevăr atacată?”, se întreabă jurnaliștii de la Daily Mail.

Persoanele care o cunoșteau spun că L’Wren Scott suferea de depresie și a trecut printr-un „incident” neplăcut, în urmă cu câteva săptămâni, când a încercat să se automutileze.

Citește mai multe detalii despre moartea iubitei lui Mick Jagger, pe Mediafax.ro