Fosta nevastă a lui Demis Roussos trăieşte în România. La 38 de ani, a pozat în Playboy

De: Cătălina Matei / 28.10.2014, 11:09
Fosta nevastă a lui Demis Roussos trăieşte în România. La 38 de ani, a pozat în Playboy
Fosta soţie a cântăreţului Demis Roussos s-a stabilit în ţara noastră în urmă cu 13 ani. Pamela Raţiu, acum în vârstă de 66 de ani, este căsătorită cu fiul regretatului Ion Raţiu, Indrei, şi se ocupă de afacerile partenerului său de viaţă.

Pamela s-a născută în 1948, în Los Angeles, iar în 1983 l-a cunoscut pe Demis Roussos în Grecia, la un eveniment.

S-au plăcut atât de tare, încât femeia  a acceptat, în 1986, să pozeze nud în Playboy, alături de solist, deşi avea 38 de ani, potrivit click.ro. Au fost căsătoriţi câţiva ani, iar după divorţ au rămas prieteni.

Foto: www.click.ro

“Am rămas în relaţii foarte bune şi azi. Când am simţit că nu mai merge, ne-am despărţit”, a declarat Pamela pentru site-ul amintit.

Pamela a înfiinţat în 2001 o firmă de călătorii pentru oamenii de afaceri, apoi a ajuns să colaboreze cu Centrul Raţiu pentru Democraţie din Turda, oraş în care s-a şi mutat în 2004, după ce s-a căsătorit cu Indrei Raţiu.

Foto: MediafaxFoto.ro

Pamela Raţiu a fost invitată şi în emisiunea Iulianei Marciuc de la TVR 2, “Destine ca-n filme”, unde a mărturisit că îi plac carnea de porc şi slănina, dar şi mămăliga. Chiar a şi gătit iepure şi supă-cremă de legume, dar şi salată de crudităţi.