Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe: „Ne-am gândit să ne recăsătorim”

De: Cristiana Trifu / 07.05.2018, 15:16
Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe:
Dispariţia prematură a lui Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai mari oameni de TV şi presă din istoria recentă a României, a şocat.

Cel mai afectaţi de moartea lui Andrei au fost membrii familiei sale, fosta lui soţie, Petruţa, şi cei trei copii ai acesteia, pe care Gheorghe îi iubea nespus şi cu care se purta ca şi cum ar fi fost ai lui. 

Deşi au divorţat în 2014, Petruţa şi Andrei erau în continuare o familie. Ba mai mult, se gândiseră la un moment dat să se şi recăsătorească, dar teama de a pica în ridicol i-a oprit, plus că se simţeau ca şi cum sunt unul pentru celălalalt, fără a avea nevoie de un act care să ateste acest lucru.

„Avea o relaţie proastă cu primul soţ. Andrei spunea că el i-a crescut pe copii, ca i-a mângaâiat când au plâns, că le ştie problemele, iar celălalt spunea, pe bună dreptate, «Băi, dar sunt copiii mei». Într-o cultură cum e în România e foarte greu ca omenii să rămână în relaţii cordiale şi familiile vechi cu familiile noi să poată să construiască ceva valoros împreună. E foarte greu. Din păcate, atunci când se întâmplă divorţuri şi separări, şi nu mă refer la divorţul meu cu Andrei, că ăla a fost aşa… noi ne-am gândit să ne recăsătorim. Era exemplul lui Prigoană şi această spaimă că vom cădea în ridicol. Nu avea sens, noi oricum eram împreună”, a dezvăluit Petruţa Gheorghe la Antena Stars.

Andrei Gheorghe, realizator de radio şi televiziune, a murit la vârsta de 56 de ani. Jurnalistul a fost găsit decedat în baia locuinţei sale din Voluntari, cauza fiind un stop cardio-respirator. 

Mesajul transmis de fosta soţie

Psihoterapeutul Petruţa Gheorghe, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, a transmis un mesaj dureros după moartea celui care a fost unul dinte cei mai buni oameni de radio şi televiziune.

„Iubitul meu care nu mai eşti aici…Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit, ai greşit şi ai făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar…aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre“, a scris Petruţa Gheorghe pe pagina de Facebook a fostului ei soţ.    Petruţa şi Andrei Gheorghe au divorţat în anul 2014, după un mariaj de aproape şase ani, însă au rămas apropiaţi.    Andrei Gheorghe a avut o legătură strânsă şi cu cei trei copii pe care fosta lui soţie îi avea dintr-un mariaj anterior: Maria (19 ani), Katarina (17 ani) şi Maximilian (16 ani). Realizatorul mai avea o fiică, Anastasia (24 de ani), din relaţia cu iubita din studenţie.

Andrei Gheorghe: “Sunt bătrân, mă retrag din media”

Soţia lui Andrei Gheorghe se bronzează fără dungă!