Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, topless şi fără inhibiţii – FOTO

De: Cristiana Trifu / 20.03.2018, 13:20

Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, topless şi fără inhibiţii - FOTO
Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio şi televiziune, a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani. Jurnalistul a fost găsit decedat în baia locuinţei sale din Voluntari.Decesul a fost constatat oficial în urma unui apel la 112, primit după ora 22, cauza fiind un stop cardio-respirator. Conform unor surse medicale, decesul s-a produs cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale.
 
Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe este o femeie lipsită de inhibiţii. În urmă cu câţiva ani, Petruţa Grigoriu a fost surprinsă de paparazzi, la plajă, făcând topless, sub atenta supraveghere a cunoscutului realizator de emisiuni radio şi tv.

 Petruţa şi Andrei Gheorghe au divorţat în anul 2014, după un mariaj de aproape şase ani, însă au rămas apropiaţi.    Andrei Gheorghe a avut o legătură strânsă şi cu cei trei copii pe care fosta lui soţie îi avea dintr-un mariaj anterior: Maria (19 ani), Katarina (17 ani) şi Maximilian (16 ani). Realizatorul mai avea o fiică, Anastasia (24 de ani), din relaţia cu iubita din studenţie.
Petruţa Gheorghe este psihoterapeut de orientare psihanalitică, cu formare în Psihanaliza copilului şi Adolescentului. Este autorul traducerilor „Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani”, de T Berry  Brazelton & Joshua Sparrow, Editura Fundaţia Generaţia, dar şi a „Psihologiei vieţii de zi cu zi”, de Kanneth T. Strongman, Editura Trei. „Eram într-o vreme singura femeie divorţată cu trei copii, pe care o cunoşteam… Este adevărat că tatăl lor a fost şi continuă să fie foarte aproape de ei, adică prelua şi preia o parte din responsabilităţi, a rămas într-o legătură permanentă cu copiii, dar aceea a fost formula pe care am crezut-o bună şi pentru mine, şi pentru copii. Acum, după atâta vreme am certitudinea că şi pentru el a fost”, povestea Petruţa Gheorghe în 2013, într-un interviu pentru Revista Tango.