Fosta soţie a lui Elton John a încercat să se sinucidă în luna de miere

De: Andra Voiculescu / 26.08.2020, 11:51
Fosta soţie a lui Elton John a încercat să se sinucidă în luna de miere

Renate Blauel, fosta soţie a lui Elton John, a încercat să se sinucidă în timp ce cuplul se afla în luna de miere, la Saint-Tropez, în 1984, potrivit unor documente depuse în procesul în care ea cere despăgubiri de 3 milioane de lire sterline.

Blauel a mărturisit că a luat o supradoză de Valium, după ce starul i-a spus ca „mariajul nu funcţioneaza şi că vrea ca ea să plece”.

Pe 25 iunie 2020, The Sun a dezvăluit cum Renate a lansat acţiune legală împotriva cântăreţului la Înalta Curte din Londra, după mai multe menţiuni ale acesteia în autobiografia „Me”, a lui Elton John, din 2019, precum şi în filmul „Rocketman”. Ea spune că dezvăluirile din carte şi din peliculă i-au declanşat probleme de sănătate mintală.

Avocatul lui Blauel a spus că femeia s-a luptat cu depresia si anxietatea şi că a cheltuit mii de lire sterline pentru terapie şi tratament.

Ca răspuns, avocaţii lui Sir Elton John au recunoscut existenţa unui acord de divorţ, pe care ambele părţi l-au semnat, dar au negat orice încălcări ce ar fi cauzat „vătămare psihologică”.

ELTON John este faimos pentru căsătoria sa cu David Furnish. Dar înainte de a se întâlni cu acesta, el a fost de fapt căsătorit, timp de patru ani, cu Renate Blauel.

Renate s-a născut la München şi a fost tehnician de sunet. Ea l-a cunoscut pe Elton John la începutul anului 1983 la Londra, după ce i-a fost prezentată acestuia când a terminat albumul Too Low For Zero.

Cunoscută pentru faptul că era destul de liniştită în comparaţie cu Elton, aparent Renate îşi dorea să devină producător de înregistrări.

Perechea s-a căsătorit în 1984, în timp ce se afla în turneu în Australia.

Cuplul a divorţat în 1988.

Sir Elton, pe numele real Reginald Dwight, a anunţat mai târziu că este homosexual.

El l-a întâlnit apoi pe viitorul său soţ, David Furnish, cu care împarte doi copii.

Sursa foto: Instagram/Elton John

Tags: