Fosta sotie a lui Tony Adams arestata cu un cadavru în masina

Apropo.ro / 30.04.2004, 09:41
Fosta sotie a lui Tony Adams arestata cu un cadavru în masina
Fosta soție a lui Tony Adams a fost reținuta de poliție dupa descoperirea cadavrului unei femei în mașina sa, a anunțat, miercuri, poliția britanica. Jane Shea, precum și un barbat care o însoțea, au fost reținuți, luni seara, de un control

Fosta soție a lui Tony Adams a fost reținuta de poliție dupa descoperirea cadavrului unei femei în mașina sa, a anunțat, miercuri, poliția britanica.

Jane Shea, precum și un barbat care o însoțea, au fost reținuți, luni seara, de un control al poliției efectuat în cartierele din vestul Londrei. Suspectați de crima, cei doi au fost eliberați pe cauțiune, a anunțat poliția londoneza.

Cauzele morții femeii gasite în mașina fostei soții a lui Adams nu au fost înca elucidate, urmînd ca medicii legiști sa efectueze cercetari suplimentare.

Shea, în vîrsta de 38 de ani, a fost casatorita timp de cinci ani cu fostul fotbalist britanic Tony Adams, cu care are doi copii. Casnicia celor doi s-a destramat din cauza problemelor cu alcoolul ale lui Adams, condamnat la închisoare pentru conducere în stare de ebrietate. 

Adams s-a retras din activitate în anul 2002 și este, în prezent, managerul formației Wycombe Wanderers, care evolueaza în liga a treia din Anglia.

Mediafax