Fostul realizator TV Malonga Parfait, doi ani și șase luni de închisoare

Apropo.ro / 06.12.2012, 12:00
Fostul realizator TV Malonga Parfait, doi ani și șase luni de închisoare
Fostul realizator TV Sorin Malonga Parfait, în vârstă de 33 de ani, din București, prins în flagrant când vindea canabis unui ofițer sub acoperire, a fost condamnat de Tribunalul Argeș la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri, decizia nefiind însă definitivă.

Magistrații Tribunalului Argeș l-au condamnat pe Sorin Malonga Parfait la doi ani și șase luni închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de trafic de droguri, însă decizia instanței nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Pitești.

Potrivit anchetatorilor, Sorin Malonga Parfait a fost prins în flagrant de către polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate și de către procurorii DIICOT Pitești în timp ce îi vindea zece grame de canabis unui ofițer sub acoperire.

Ulterior, procurorii și polițiștii au mai găsit în mașina acestuia 30 grame de canabis și un minicântar electronic folosit la cântărirea dozelor de stupefiante.

Cetățean român de origine congoleză, Malonga Parfait Sorin, în vârstă de 33 de ani, care lucrează ca inspector la Direcția de Utilități Publice aflată în subordinea Primăriei Capitalei, a fost identificat și prins după ce mai mulți consumatori de droguri audiați de polițiștii BCCO Argeș și procurorii DIICOT Argeș au spus că au achiziționat droguri de la acesta.

Malonga Parfait este suspectat că vindea cannabis mai multor consumatori de droguri din municipiul Pitești, dar și din alte localități din județele Argeș și Vâlcea.