Fostul secretar de Stat american Colin Powell, despre relația sa intimă cu Corina Crețu

Apropo.ro / 02.08.2013, 15:00
Fostul secretar de Stat american Colin Powell, despre relația sa intimă cu Corina Crețu
Fostul secretar de Stat american Colin Powell vorbit despre relația sa cu politicianul român Corina Crețu. Cei doi au schimbat e-mailuri "de natură foarte personală".

Potrivit mai multor publicații, între care The Daily Mail, Huffington Post, New York Daily News și postului american de televiziune Fox News, fostul general a răspuns joi unor întrebări din partea site-ului The Smoking Gun.com, afirmând că nu și-a înșelat soția – cu care este căsătorit de aproximativ 50 de ani – cu Crețu, în prezent europarlamentar PSD, după ce e-mailuri „de natură foarte personală” au fost făcute publice.

Powell, în vârstă de 76 de ani, a fost nevoit să ofere clarificări despre realația sa cu Crețu, în vârstă de 46 de ani, după ce un hacker cunoscut ca „Guccifer” a postat pe pagina sa de Facebook un link către o corespondență prin e-mail între cei doi.

Un trădător al patriei„, a scris hackerul pe wall-ul lui Powell pe Facebook, atașând un link spre un drive Google cu e-mailuri primite de Powell de la Crețu în perioada 2010-2011, prin contul său pe AOL.

În aceste e-mailuri, Corina Crețu îl numește pe Powell, originat din Bronx, New York, „dragostea vieții mele” și sugerează că scrie despre o poveste de dragoste mai veche, potrivit TheSmokingGun.com.

După ce a aflat că i-a fost piratat contrul AOL, Powell a informat-o pe Corina Crețu și a sfătuit-o că ar fi „mai bine să ștergem toate (e-mailurile) dintre noi”, potrivit New York Daily News .

Citește mai multe detalii despre relația dintre Colin Powell și Corina Crețu, pe Mediafax.ro