Fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a murit

Apropo.ro / 20.07.2018, 10:49
Fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a murit
Fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a murit la vârsta de 50 de ani. Marius Ancuţa era unul dintre cei mai apreciaţi comentatori sportivi.

Marius Ancuţa este fostul soţ al îndrăgitei prezentatoare Raluca Moianu. Vestea a morţii sale a fost dată chiar de foştii colegi ai postului de televiziune unde a lucrat. Ancuţa a suferit de o formă de cancer, iar în ultimele două luni slăbise enorm. Teribila boală i-a măcinat trupul. Cei care l-au văzut în ultimele luni de viaţă povestesc că nu cântărea mai mult de 50 de kilograme.

„Dragi prieteni,

În această pagină ne-am împărtăşit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriţii noştri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristeţea care a cuprins întreaga echipă. Marius ‘Mario Ancuţa, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viaţă. Noi, toţi colegii, şi sperăm ca şi voi, prietenii noştri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna şi suntem alături de Raluca, Mara şi de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare. Mario, să-ţi găseşti liniştea, poate la o discuţie amicală cu Paul Hunter! – Noli Cobilanschi’, este mesajul emoţionant postat pe Facebook de foştii colegi.

Raluca Moianu, fostă prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă” de la TVR, se împăcase cu Marius Ancuţa, soţul de care a divorţat în 2013, după ce a fost surprinsă de paparazzi în compania unui alt bărbat.  Marius Ancuţa locuia alături de Raluca şi fiica lor, Ilinca, în vila din Pipera.

În septembrie 2012, fosta prezentatoare tv şi cameramanul Andrei Băltăreţu au fost fotografiaţi în timp ce luau prânzul într-o pădure din apropierea Capitalei. După ce şi-au savurat masa compusă din produse de tip fast-food, cei doi au servit ca desert câteva îmbrăţişări şi săruturi tandre. Imediat după acest episod, Marius Ancuţa, soţul Ralucăi, a declarat pentru presă că nu este deloc surprins de escapada soţiei sale.