Fostul star din ”Lost” devine un personaj rău!

Apropo.ro / 06.09.2012, 17:39
Fostul star din ”Lost” devine un personaj rău!
Dominic Monaghan revine într-o producţie exclusiv online, serialul web ”Cursa Milionarului”.

Producţia a fost special realizată pentru online, nefiind difuzată niciodată pe TV. Povestea are ca subiect principal o răpire şi este presărată cu o mulţime de răsturnări de situaţie.

Pe când făcea cu mâna unui taxi la aeroport, vânzătorul Greg Newman (Jordan Belfi) nici nu se gândea că este pe cale să aibă parte de călătoria vieţii lui. Totul este în regulă până când şoferul Sammy (Rick Gomez) loveşte o tânără pe stradă. Lucrurile iau o altă întorsătură, după ce fata rănită, Billie (Agnes Bruckner) şi prietenul ei Casper (Dominic Monaghan) sunt urcaţi în maşină pentru a fi duşi la spital. Aceştia pun stăpânire pe maşină luându-i ostatici pe Sammy şi Greg.

Aici începe Cursa Milionarului – un plan inteligent al unor gangsteri periculoşi. Sub ameninţarea pistolului Billie şi Casper îi ordonă lui Greg să oprească la mai multe ATM-uri de unde îi scot banii de pe toate cardurile, golindu-i conturile. Însă banii lui Greg nu sunt singurul lucru care îi interesează…

Serialul îi are ca protagonişti pe Dominic Monaghan, Rick Gomez, Jordan Belfi, Agnes Bruckner şi Bruce Davison.

Serialul exclusiv online începe pe 9 septembrie pe site-ul AXN – AXN Player – cu două episoade, pe 9 şi 10 septembrie. În fiecare luni vor veni episoade noi.