Fotbal, fete sau baieți

Apropo.ro / 20.03.2006, 16:50
Fotbal, fete sau baieți
Atacul și apararea Stelei și Rapidului sunt tari și în topul frumuseții! Dupa ce am aflat ca cele doua echipe se vor întalni în sferturile de finala ale Cupei UEFA, am vrut sa vedem cine "învinge" în preferințele femeilor. Așa ca am rugat cateva vedete sa

Atacul și apararea Stelei și Rapidului sunt tari și în topul frumuseții! Dupa ce am aflat ca cele doua echipe se vor întalni în sferturile de finala ale Cupei UEFA, am vrut sa vedem cine „învinge” în preferințele femeilor. Așa ca am rugat cateva vedete sa ne spuna care sunt cei mai draguți și mai simpatici trei jucatori de la Steaua și Rapid.

Într-un top 3 al frumuseții conduc steliștii Mirel Radoi și Carlos și rapidiștii Daniel Niculae și Danuț Coman. Un fundaș, un atacant și cate un portar. Cum au votat vedetele?

Iulia Frațila, care a fost și prezentatoarea unei emisiuni sportive la Prima TV, l-a amintit în primul rand pe Banel Nicolița, „pentru ca este foarte simpatic jucator”. Apoi s-a oprit la portarul portughez Carlos, „deoarece-i mai exotic, așa cu parul ciufulit, iar Mirel Radoi este draguț, frumușel și cu mult bun simț, așa cum l-am vazut eu cand l-am avut invitat în emisiune”.

De la Rapid, Iulia îl prefera pe Vali Negru, care „are o moaca de baiat bun și se spune despre el ca are cel mai mare IQ din fotbalul romanesc”.

Pe locul doi vine din nou un portar, Daniel Coman, „care este simpatic, pare serios și este draguțel”. Cat despre Daniel Niculae, Iulia susține ca „și el este baiat bun”. O credem, mai ales ca pe mulți i-a vazut pe teren, dar și în emisiunea pe care a prezentat-o. „Ultimul meci la care am fost pe stadion a fost cel din octombrie, dintre Rapid și Steaua, meciul acela care a fost cu întreruperi, iar suporterii s-au batut. Atunci am jurat ca nu mai merg pe stadion, dar acum cred ca o sa merg la ambele meciuri.”

Și spera sa vada multe goluri, ca sa caștige cineva! „Trebuie sa nu fie nici un meci egal, ca sa mai strangem șase puncte, pentru ca anul urmator sa avem sigur o echipa direct în grupe.”

La capitolul jucatori buni și simpatici, Giulia (ex Candy) ne-a facut urmatorul clasament: „Daniel Niculae, Mihai Mugurel Buga, Ionuț Alin Rada, dar și Danuț Coman, care a dovedit ca este un portar bun. Iar de la Steaua îl consider simpatic pe Mirel Radoi, îmi place cum joaca și Victoraș Iacob, iar Carlos, pe langa faptul ca e un portar bun, e și draguț.”

Întrebata pentru cine va ține pumnii stranși, Giulia ne-a marturisit ca „trebuie sa caștige Rapid, pentru ca eu sunt rapidista. Aseara am urmarit meciul împreuna cu iubitul meu, care este și el rapidist și ne-am bucurat de victoria Stelei, dar la acest meci trebuie sa caștige Rapid.”

Alina Sorescu s-a nascut în anul în care Steaua a caștigat Cupa Campionilor Europeni și locuiește în Ghencea. Oare cu cine ține? Ultimul meci la care a fost prezenta pe stadion a fost cel dintre Steaua și Villarreal, pe Ghencea. Alina ne-a mai lamurit și în privința jucatorilor ei preferați: „Mi se pare draguț Radoi. Are ochi frumoși și am și un tricou cu el, pe care mi l-a cumparat cineva cand a jucat Steaua cu Valencia. Pe locul doi l-aș pune pe Carlos, care mi se pare genul latin lover, iar pe trei pe Andrei Cristea, pentru ca este unul dintre fotbaliștii mai tinerei din echipa. De la Rapid, pe primul loc în viziunea mea este Buga, pentru ca are o figura interesanta, Marius Constantin mi se pare nonconformist, iar pe locul trei e Daniel Niculae.”

Sa vorbeasca baieții!
Cam la ce ar trebui sa se aștepte fetele de la jucatorii nominalizați de ele? Ce muzica asculta, cum își petrec timpul liber și cum se relaxeaza am încercat sa aflam de la rapidiști în timpul sesiunii de autografe pe care au avut-o vineri. Într-un vacarm infernal, unde suporterii sosiți strigau „gol!” la fiecare imagine intensa pe care o vedeau pe ecrane, unde cu toții așteptau disperați sa obțina cat mai multe autografe, ne-am batut cu puștoaicele pentru a vorbi puțin cu ei.

Daniel Niculae ne-a povestit ca s-a simțit foarte bine pe drumul spre București, cand cu toții au cantat imnul rapidiștilor și au ras tot timpul. Daca ar fi sa faca un playlist pentru el am gasi toate genurile de muzica, „dar în special Paraziții”. Iar daca ar fi sa aleaga o piesa pentru antrenorul sau, Razvan Lucescu, Daniel ar alege „We are the Champions”. În timpul liber îi place sa stea acasa, cu prietenii, și sa asculte muzica. Asta pentru ca nu prea are timp liber: „De exemplu, aș fi vrut sa merg la concertul Wu Tang Killa Beez, din pacate însa n-am reușit sa ajung.”

Și filmele au un loc important printre preferințele atacantului. Își cumpara multe, chiar daca nu apuca sa vada mai nimic. Ultimul vazut a fost „Cinderella Man”.

Televizorul nu-i e drag. Nu-i plac emisiunile tv, nu se prea uita la televizor.

Afla amanunte despre fotbalul romanesc și vedetele lui numai din

Tags: